Πυρ κατά βούληση από τον Κώστα Κοντογούρη εναντίον του Δημάρχου Σάμης, Μάκη Μονιά, ευχαριστίες προς τον Θεόφιλο Μιχαλάτο

Κύριε Δήμαρχε Σάμης, η αποχώρηση μου σήμερα [23/6] από το Δημοτικό Συμβούλιο είναι πράξη αγωνίας και ευθύνης για την Έρυσσο. Κατηγορούσατε από την αρχή των εκλογών τον πρώην Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση και τον συνδυασμό του για εγκατάλειψη της περιοχής.
Μήπως όμως μείνατε στα λόγια ότι δήθεν θα βοηθούσατε την κατάσταση με την εκλογή σας; Σας αναφέρω, λοιπόν, ότι είχε τότε [6] εποχιακούς υπαλλήλους στο Δήμο Σάμης, ενώ στις περιοχές Σάμη, Φισκάρδο, Αγία Ευφημία και Άσσο από πρώτη Μαΐου είχε μόνιμους που καθάριζαν. Εμείς έχουμε [16] τώρα, αλλά ωστόσο η Άσσος και ειδικά το Φισκάρδο βρίσκονται στο έλεος του Θεού. Απλά και γνωστά προβλήματα όπως καλώδια φωτισμού που είναι διαλυμένα και συνεπώς επικίνδυνα, φανάρια κατεστραμμένα στην άκρη του δρόμου, κάδοι τρυπημένοι και το πιο σημαντικό το βυτίο νερού δεν το έχουν πάρει ακόμα οι δημότες και φανταστείτε είναι τέλος Ιουνίου! Στις παρακάτω εικόνες που επισυνάπτω φαίνονται και άλλα προβλήματα στο καθαρισμό! Προβλήματα που δεν θα έπρεπε να υφίστανται λόγω κυρίως καλοκαιρινής σεζόν.Μια σεζόν που είναι ήδη δύσκολη! Τέλος, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμαρχο Αργοστολίου που ενδιαφέρθηκε για την πλατεία του Φισκάρδου.

Κωνσταντίνος Κοντογούρης
Δημοτικός Σύμβουλος Σάμης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed