Άκης Τσελέντης: «Χονδρό δούλεμα από τον Νίκο Χαρδαλιά, η ΜΕΘ που μας πήραν θα λειτουργήσει σταδιακά μετά την καλοκαιρινή σεζόν»

Εμείς οι Κεφαλλονίτες που έχουμε προσφιλείς ηλικιωμένους ανθρώπους στο νησί ακούσαμε πριν λίγο καιρό με χαρά και ανακούφιση την παρακάτω δημόσια δήλωση:
«Σε ότι αφορά το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας, όπως είχε συζητηθεί και αναμέναμε, θα σταλούν 5 ολοκαίνουργιες μονάδες ΜΕΘ της εταιρείας Draeger, πλήρως εξοπλισμένες. Αυτή η εξέλιξη θα αποτελέσει σοβαρή βάση για την προσπάθεια λειτουργίας της ΜΕΘ στο νομό μας, παρά τη δυσκολία ανεύρεσης ιατρικού προσωπικού». Σήμερα κατά την άφιξη του Νίκου Χαρδαλιά ακούσαμε την δήλωση ότι η ΜΕΘ την οποία μας πήραν θα λειτουργήσει σταδιακά μετά το τέλος της καλοκαιρινής σεζόν! Καλά μας δουλεύουν; Να μην ξεχνούν ότι εμείς οι Κεφαλονίτες είμαστε ευφυέστατος λαός! Θα μου πείτε κύριε Σεισμολόγε μου αντί να κοιτάς την επιστήμη σου μιλάς επανειλημμένα για το νοσοκομείο μας; Το άκουσα και αυτό γιατί κάποιοι ενοχλούνται με τις παρεμβάσεις μου τις οποίες θεωρώ ουσιαστικές και ως επώνυμο άτομο και 100% Κεφαλλονίτης οφείλω να εκφέρω την άποψή μου μήπως και βοηθήσω αυτό τον τόπο (και ξυπνήσω μερικούς).

Άκης Τσελέντης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed