«Αδέσποτες» γίδες-δολοφόνοι στην περιοχή των Φάρσων έστειλαν μοτοσυκλετιστή στο νοσοκομείο και οδηγό οχήματος στο… συνεργείο

Δεν έχει τέλος αυτό που ζουν τόσο οι κάτοικοι των Φάρσων και της Θηνιάς όσο και οι περαστικοί που κατευθύνονται προς την Παλλική ή την βορειοανατολική Κεφαλονιά. Δύο ακόμη περιστατικά καταγράφηκαν χθες και προχθές.
Συγκεκριμένα οδηγός μοτοσυκλέτας τράκαρε με… γίδα χθες το βράδυ λίγο έξω από τα Φάρσα και τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφριά. Σύμφωνα με την μαρτυρία του στους αστυνομικούς που έσπευσαν στην περιοχή του ατυχήματος, η «αδέσποτη» γίδα πετάχτηκε ξαφνικά στην πορεία του, προσπάθησε να φρενάρει, ωστόσο δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μαζί της. Η εμπειρία αυτή του άφησε εκδορές σε όλο του κορμί και αρκετές ζημιές στη μηχανή του. Για την ιστορία, η γίδα είναι καλά στην υγεία της, έτοιμη να συνεχίσει το… θεάρεστο έργο της. Σε δεύτερο περιστατικό προχθές το πρωί, πάλι έξω από τα Φάρσα, όχημα που κινούνταν προς το Αργοστόλι τράκαρε με άλλη γίδα, με αποτέλεσμα το όχημα να υποστεί αρκετές ζημιές, αλλά ο οδηγός, ευτυχώς, να μην τραυματιστεί. Αναφορικά με την γίδα, σύμφωνα με την μαρτυρία του την… άκουσε για τα καλά, αλλά μάλλον έχει ξεφύγει τον κίνδυνο. Πέραν του χιουμοριστικού του πράγματος ο δρόμος Αργοστόλι-Θηνιά-Διβαράτα είναι πλέον πολύ επικίνδυνος, αφού σε σχεδόν καθημερινή βάση προκαλούνται ατυχήματα με υπαιτιότητα των ζωντανών που κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα. Κάτι πρέπει να γίνει πριν πραγματικά θρηνήσουμε θύματα, όχι από την πλευρά των ζωντανών, αλλά από την πλευρά των ανθρώπων.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed