ΑΝΑΣΑ: Αυτοί οι «άριστοι» του νεοφιλελευθερισμού είτε της κυβερνητικής πλειοψηφίας είτε της περιφερειακής, θα πρέπει να υποφέρουν πολύ…

Αυτοί οι “άριστοι” του νεοφιλελευθερισμού είτε της κυβερνητικής πλειοψηφίας είτε της περιφερειακής, θα πρέπει να υποφέρουν πολύ. Την ώρα που η ανικανότητα τους στην διαχείριση των πόρων του ΠΕΠ/ΕΣΠΑ της ΠΙΝ τους οδηγεί να μειώνουν το πρόγραμμα κατά 13%, την ίδια στιγμή προσπαθώντας να παρουσιάσουν κάποιο έργο “αναγκάζονται” να οικειοποιούνται τον σχεδιασμό, τις δράσεις και τις χρηματοδοτήσεις της ΠΙΝ/ΑΝΑΣΑ.
Σε δελτίο τύπου που εκδόθηκε μετά την επίσκεψη της αντιπεριφερειάρχη κ. Μοθωναίου στην Κεφαλονιά αναφέρεται ότι στην συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Ληξουρίου παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς-Ιθάκης συζήτησαν για την πρόοδο των έργων πολιτισμού στην περιοχή του δήμου. Μεταξύ άλλων μίλησαν για την επισκευή και αποκατάσταση του Θεάτρου Ληξουρίου που θα το χρηματοδοτήσουν με 900.000 ευρώ!Μόνο που τους διέφυγε ότι το έργο αυτό έχει χρηματοδοτηθεί ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2018 με 900.000 ευρώ από το ΠΔΕ της ΠΙΝ/ΑΝΑΣΑ μετα από σχετικό αίτημα του (ενιαίου) δήμου Κεφαλονιάς. Η ΑΝΑΣΑ ειναι υπερήφανη γιατί 11 μήνες μετά την αλλαγή στην διοίκηση της ΠΙΝ το έργο που είχε παραχθεί και οι χρηματοδοτήσεις που είχαν εξασφαλισθεί είναι αυτά που κινούν το καράβι της ΠΙΝ!

Θεόδωρος Γαλιατσάτος
π. Περιφερειάρχης – επικεφαλής ΑΝΑΣΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed