Αναβρασμός στο ΚΙΝΑΛ Κέρκυρας, ο υπεύθυνος Οργανωτικού της ΝΟΔΕ πήγε να γίνει ο εκλεκτός συνεργάτης του «πράσινου» Βουλευτή, Δημήτρης Μπιάγκη

Ο βουλευτής ΚΙΝ.ΑΛ. Κέρκυρας, Δημήτρης Μπιάγκης, απέσπασε στις 17/7 ως ειδικό συνεργάτη του, το δεξί χέρι του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στο νησί των Φαιάκων.
Ο κ. Μπιάγκης όπως φαίνεται δεν είχε κανένα πρόβλημα να συνεργαστεί με το στέλεχος της ΝΔ και Υπεύθυνο Οργανωτικού της ΝΟΔΕ Κέρκυρας μέχρι πρόσφατα. Πληροφορίες από την Κέρκυρα μιλάνε για προεκλογική δέσμευση της συνεργασίας με την «γαλάζια» Δήμαρχο του Νησιού, Μερόπη Υδραίου και τον ρόλο που έπαιξαν οι συμμαχίες έτσι ώστε να κερδηθεί από την κα Υδραίου ο Δήμος της Κεντρικής Κέρκυρας στις περσινές εκλογές. Μετά τις αντιδράσεις που έχει επιφέρει η επίμαχη απόσπαση τόσο στην Χαριλάου Τρικούπη όσο και στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Κέρκυρα ανακλήθηκε η παραπάνω απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών και έτσι ο Γιάννης Μαρκάτης δεν θα έχει την δυνατότητα να… συμβουλεύει τον Δημήτρη Μπιάγκη.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed