Νέα διάρρηξη σε κατάστημα του Αργοστολίου, έσπασαν το πίσω τζάμι οι «ποντικοί» για να μπουν και να πάρουν τα χρήματα της ταμειακής μηχανής

Δεν έχουν τελειωμό το τελευταίο διάστημα οι διαρρήξεις στα καταστήματα του Αργοστολίου. Μία ακόμη έγινε σήμερα τα ξημερώματα σε επιχείρηση επί της οδού Μεταξά στο τέλος του Λιθοστρώτου.
Το συγκεκριμένο εμπορικό κατάστημα είναι η πρώτη φορά που πέφτει θύμα διάρρηξης από τους γνωστούς-αγνώστους που μπήκαν από την πίσω πόρτα σπάζοντας το τζάμι. Εισήλθαν στο κατάστημα, πήραν ότι χρήματα βρίσκονταν στην ταμειακή μηχανή και χωρίς να πειράξουν εμπόρευμα αποχώρισαν. Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από τον ιδιοκτήτη σήμερα το πρωί όταν πήγε να ανοίξει το μαγαζί του και αντίκρισε το… θέαμα. Ήδη έχουν πάρει τα αποτυπώματα του δράστη ή των δραστών και σύμφωνα με πληροφορίες είναι θέμα χρόνου να προβεί σε συλλήψεις. Πάντως, η κατάσταση έχει ξεφύγει στην πόλη μας το τελευταίο διάστημα. Πολλές κλοπές έχουν εξιχνιαστεί, ωστόσο αρκετοί από τους δράστες κυκλοφορούν ανάμεσά μας.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed