Και τρίτο κρούσμα covid 19 στην Κεφαλονιά, εμφανίστηκε στην Σκάλα από μόνιμο κάτοικο του νησιού που επισκέφτηκε χώρα των Βαλκανίων

Ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι πολύ σύντομα το νησί μας θα αρχίζει να μετράει κρούσματα covid 19. Μετά τους δύο συμπολίτες μας που έφτασαν από την Πολωνία, μία ακόμη γυναίκα βρέθηκε θετική στον ιό.
Συγκεκριμένα, η συγκεκριμένη, η οποία είναι 63 ετών, μόνιμη κάτοικος στην Σκάλα, είχε ταξιδέψει το προηγούμενο διάστημα σε Βαλκανική χώρα και επέστρεψε στο νησί μας την περασμένη Παρασκευή. Το Σάββατο αισθάνθηκε αδιαθεσία, επισκέφτηκε το Νοσοκομείο στο Αργοστόλι τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα, έκανε το τεστ και σήμερα το βράδυ βρέθηκε θετική στον ιό. Αμέσως σήμανε συναγερμός, ειδοποιήθηκε άμεσα η ίδια και ήδη μπήκε σε 14ήμερη καραντίνα, ενώ την ίδια ώρα έχει αρχίσει η ινχηλάτηση των ατόμων που έχει έρθει σε επαφή.
Σημείωση: Είναι συνολικά το τέταρτο κρούσμα που εμφανίζεται στο νησί μας από την αρχή της πανδημίας. Όλα έχουν κοινό χαρακτηριστικό ότι προέρχονται από το εξωτερικό. Τέσσερις Κεφαλλονίτες, που ταξίδεψαν έξω και στην επιστροφή τους έφεραν τον covid 19.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed