Διαμαρτυρία για τη μη χορήγηση Μέσων Ατομικής Προστασίας έτους 2019

Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς σε συνεδρίασή του συζήτησε το θέμα που αφορά την μη χορήγηση των Μέσων Ατομικής Προστασίας για το έτος 2019, καθώς και την τετράμηνη καθυστέρηση στην χορήγηση της δικαιούμενης ποσότητας γάλακτος για το έτος 2020 στους συναδέλφους σύμφωνα με τις ΣΣΕ των ΟΤΑ.
Σε συνάντηση με το Δήμαρχο τέλη Μάιου, μας διαβεβαίωσε ότι το θέμα άμεσα θα τακτοποιηθεί . Έκτοτε σιγή ιχθύος! Από την πλευρά των εργαζομένων επισημαίνουμε τις ευθύνες που βαρύνουν και τη σημερινή και την προηγούμενη δημοτική αρχή, καθώς και την αδιαφορία και ίσως την υστεροβουλία των αρμοδίων Υπηρεσιακών Παραγόντων για την προμήθεια των ΜΑΠ έτους 2019. Όσον αφορά την τετράμηνη καθυστέρηση στην παροχή γάλακτος όφειλαν οι αρμόδιοι Υπηρεσιακοί Παράγοντες να ξεκινήσουν νωρίτερα τις διαδικασίες.
– Καταδικάζουμε την απαξίωση τόσο της Δημοτικής Αρχής όσο και των αρμοδίων Υπηρεσιακών Παραγόντων προς τους εργαζομένους συναδέλφους του Δήμου Αργοστολίου που απασχολούνται στις συγκεκριμένες ειδικότητες και
-Απαιτούμε την άμεση ανταπόκριση της Δημοτικής Αρχής και των εμπλεκομένων για την επίλυση του προβλήματος.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Σταματούλα Τσιμάρα     Ιωάννης Μικελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed