Maria’s Beauty Bazaar στο Αργοστόλι

Maria’s Beauty Bazaar: Το Εκπτωτικό Κατάστημα όπου ο Υπέροχος Κόσμος της Ομορφιάς και της Προσωπικής Περιποίησης συναντά τις πραγματικά απίστευτες τιμές!
Το Maria’s Beauty Bazaar δημιουργήθηκε από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το χώρο της ομορφιάς και της προσωπικής περιποίησης. Διαθέτει αξιόπιστους προμηθευτές ώστε να παρέχει συνεχώς στους πελάτες του επώνυμα προϊόντα γνωστών οίκων και κατασκευαστών.
Επισκεφθείτε σήμερα το Maria’s Beauty Bazaar για να γνωρίστε την πολύ μεγάλη ποικιλία ειδών, τις πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές, αλλά και το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησής του. Σίγουρα θα βρείτε προϊόντα που ικανοποιούν τις απαιτήσεις των επαγγελματιών και φυσικά των γυναικών, των ανδρών και των παιδιών.
Στο Εκπτωτικό Κατάστημα Maria’s Beauty Bazaar θα βρείτε:
Επώνυμα Καλλυντικά Μακιγιάζ και Αρώματα
Επώνυμες Κρέμες Προσώπου και άλλα Προϊόντα Προσωπικής Περιποίησης
Μάσκες, Αντισηπτικά, Γάντια, Αντιηλιακά, Μωρομάντηλα, Σερβιέτες, Παιδικές Πάνες, αλλά και Πάνες για Ενηλίκους, Σαμπουάν, Αφρόλουτρα, Ξυριστικά, Χαρτικά και πολλά άλλα.
Προϊόντα Ειδών Κομμωτηρίου (Βαφές, Πιστολάκια, Πρέσσες), Μανικιούρ και Πεντικιούρ, αλλά και προϊόντα Barber.
Επισκεφθείτε τώρα το Εκπτωτικό Κατάστημα Maria’s Beauty Bazaar για να Γνωριστούμε Καλύτερα.
Το Maria’s Beauty Bazaar μόλις ξεκίνησε τη λειτουργία του στην Λεωφόρο Γ. Βεργωτή 22 στο Αργοστόλι (Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 26710-28123.
Ώρες Λειτουργίας:
Δευτέρα-Τετάρτη: 09:00-14:00
Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 09:00-14:00 & 17:30-21:00
Σάββατο: 09:00-15:00

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed