Μέσα από τις σημαντικότερες στιγμές της Οδύσσειας, περιπλανηθείτε στο φυσικό τοπίο του θεματικού πάρκου Odysseus zoo land (vid)

Στους πρόποδες του Αίνου βρίσκεται το θεματικό πάρκο Odysseus zoo land. Σε μια περιήγηση στο φυσικό τοπίο του νησιού οι επισκέπτες θα ταξιδέψουν μαζί με τον Οδυσσέα στο ταξίδι της επιστροφής από την Τροία στην Ιθάκη.
Μέσα από τους σταθμούς της Οδύσσειας θα γνωρίσετε τα ζώα που συνάντησε ο Οδυσσέας και τα τέρατα που τον εμπόδισαν να φτάσει στην πατρίδα του. Από την Σκύλα και την Χάρυβδη μέχρι τις Σειρήνες και από την αγκαλιά της Καλυψώς σε αυτή της Κίρκης. Το θεματικό αυτό πάρκο είναι το μοναδικό στην πατρίδα μας και βρίσκεται μόλις δύο χιλιόμετρα από την Σάμη στον Εθνικό Δρόμου Σάμης-Αργοστολίου. Καθημερινά το πάρκο λειτουργεί από τις 09:30 έως τις 20:30 (το ωράριο μπορεί να μεταβληθεί, καλέστε στο 6947079253 ή επισκεφτείτε τις σελίδες του θεματικού πάρκου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης). Στο παλάτι του Οδυσσέα, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη μαγευτική θέα της Ιθάκης, καθώς και να γευτούν τον καφέ τους, το ποτό τους και ένα σνακ. Είναι ιδανικός χώρος επίσκεψης για τα παιδιά, αφού μαζί με την ψυχαγωγία μπορούν να διδαχτούν και ιστορία με έναν τρόπο μοναδικό που θα μείνει στην μνήμη τους. Αξίζει τον κόπο να κάνετε την επίσκεψή σας στο θεματικό πάρκο Odysseus zoo land.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed