Έρχονται τα πρώτα φιλικά του Παλληξουριακού

Ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας της ομάδας μας που ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα. Σήμερα, Κυριακή, μετά από έξι συνεχόμενες μέρες προπονήσεων το τεχνικό team έδωσε το πρώτο ρεπό στους ποδοσφαιριστές ανταμείβοντας τους για την προσπάθεια που κατέβαλαν κατά την διάρκεια της εβδομάδας.
Την Τρίτη (28/7) πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του τμήματος παρουσία του προέδρου της ομάδας, κ. Ντιουάνι. Την Τετάρτη (29/7) οι ποδοσφαιριστές υποβλήθηκαν σε εργομετρικά τεστ ενώ καθ’ όλη την εβδομάδα δόθηκε βάρος στο “χτίσιμο” της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών μέσω ασκήσεων με μπάλα με την τακτική να καλύπτει ένα μικρό μέρος προς ώρας. Από την προετοιμασία της ομάδας απουσιάζουν για επαγγελματικούς λόγους οι Τανουσάι Ν. και Πολλάκης Γ. οι οποίοι -μαζί με τον Λουλούδα Γ. που προπονείται ατομικά για τον ίδιο λόγο- θα ενσωματωθούν προσεχώς. Στόχος της ομάδας είναι μέχρι το τέλος του μήνα να κλείσει όποιες εκκρεμότητες έχει με το ρόστερ και να διαμορφώσει την τελική του μορφή.
Να ενημερώσουμε πως η ομάδα μας ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις για κάποια φιλικά παιχνίδια σε Ζάκυνθο και Ηλεία τα οποία ίσως ανακοινωθούν -μετά την οριστικοποίηση τους- εντός της ερχόμενης εβδομάδας. Με έντονο ενδιαφέρον, φυσικά, παρακολουθούμε τις εξελίξεις με τον κορονοϊό που μπορούν να επηρεάσουν τον προγραμματισμό της προετοιμασίας καθώς και την έναρξη και τους όρους διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Ενώ, τέλος, αξίζει να αναφερθεί, πως η προετοιμασία της ομάδας μας δυσχαιρένεται από το γηπεδικό πρόβλημα καθώς είναι αναγκασμένη να προπονείται πότε στο Δημ. Αγίου Αντώνη πότε στο ΔΑΚ Αργοστολίου δίχως να έχει την δική της μόνιμη προπονητική βάση – τουλάχιστον μέχρι να κατασκευαστεί το βοηθητικό γήπεδο στον Άγιο Αντώνη κάτι για το όποιο άπαντες στον σύλλογο αδηνομούν.

Α.Ο. Παλληξουριακός

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed