Νέος τεχνικός, νέα πρόσωπα στον ΑΟ Εικοσιμίας

Ο Α.Ο.Εικοσιμίας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον νεαρό τεχνικό Τάσο Παπαθεοδωρόπουλο. Ο νέος προπονητής της ομάδας μας έρχεται από διετή εμπειρία στην ομάδα της Σάμης, έχει παρακολουθήσει το uefa c της ΕΠΟ και το Σεπτέμβριο ολοκληρώνει ένα online πρόγραμμα της Barcelona που λέγεται Barca Coach academy: introductory level.
Ο νέος μας τεχνικός θα έχει δίπλα του ένα νέο επιτελείο που θα απαρτίζεται από τον Παναγή Γασπαρινάτο που είναι απόφοιτος ΤΕΦΑ Θεσσαλονίκης και ήταν ποδοσφαιριστής σε Α,Β τοπικό Κεφαλονιάς και είχε στελεχώσει τις ομάδες της μικτής μας ενώ έχει αγωνιστεί και Α τοπικό Θεσσαλονίκης και θα είναι ο γυμναστής της ομάδας.
Τον Θοδωρή Θεοδωρακόπουλο, έχει αγωνιστεί στα τοπικά και περιφερειακά πρωταθλήματα Ηλείας έχει παρακολουθήσει τα σεμινάρια uefa c και θα είναι ο βοηθός προπονητή.
Προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Νίκος Γελάρδος που είχε διατελέσει μέλος στην ομάδα του ΑΟΑΝ σε Β Γ εθνική και σε άλλες ομάδες της Κρήτης όπως Ελούντα, Βραχάσι σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο την δεκαετία του ’00.
Στόχος της ομάδας είναι να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο, με σκοπό να αναδειχθούν και τα νέα παιδιά της ακαδημίας και θα γίνει η καλύτερη δυνατή προσπάθεια για την κατάκτηση ενός ή περισσοτέρων τίτλων.

Από τον ΑΟ Εικοσιμίας

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed