Παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής θωράκισης στον δρόμο Αργοστόλι-Πόρος, αυτοψία από τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας σε έργα οδοποιίας

Συνεχείς είναι οι αυτοψίες που πραγματοποιούνται από κλιμάκια των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλλονιάς & Ιθάκης στα έργα οδοποιίας που βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως και οι παρεμβάσεις – καθαρισμοί αντιπλημμυρικής προστασίας.
Κλιμάκιο των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλλονιάς & Ιθάκης πραγματοποίησε αυτοψία, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Σταύρου Τραυλού, στο έργο της ανακατασκευής και διαπλάτυνσης της Επαρχιακής οδού Ασπρογέρακας- Αννινάτα. Διαπιστώθηκε η γρήγορη εξέλιξη του έργου και η άρτια εκτέλεση των εργασιών από τον εργολάβο κάτω από τη συνεχή επίβλεψη των Μηχανικών της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς και Ιθάκης. Σε εξέλιξη βρίσκεται σε επίπεδο πολιτικής προστασίας που θα θωρακίσουν την αντιπλημμυρικά την περιοχή και ο καθαρισμός του δρόμου Αργοστόλι – Πόρος όπου κόπηκαν τα χόρτα και απομακρύνθηκαν κλαδιά και άλλα αντικείμενα που είχαν συσσωρευτεί στα πρανή και τα οποία θα μπορούσαν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα ενόψει μιας έκτακτης έντονης βροχόπτωσης.

Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας-Ιθάκης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed