Το έργο Ασπρογέρακας-Αννινάτα ανήκει στον Νικόλα Βαλλιανάτο που το συνέλαβε και στην Π.Α. Γαλιατσάτου που το προχώρησε, η Π.Α. Κράτσα απλά το υλοποιεί

Στην αποτυχία δεν υπάρχουν υπεύθυνοι, ενώ στην επιτυχία πολλοί σπεύδουν να γίνουν οι… πατεράδες της νίκης. Πολύ καλό το έργο που γίνεται στην επαρχιακή οδό Ασπρογέρακας-Αννινάτα, όμως οφείλουμε να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά.
Το έργο αυτό υπήρχε στο μυαλό του τωρινού προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Νικόλα Βαλλιανάτου, όταν ήταν ακόμη πρόεδρος στο Νομαρχιακό Συμβούλιο. Ακολούθησε τη τετραετία 2010-2014 που ο κόσμος έστειλε τον Νικόλα στο… σπίτι του, ωστόσο επανήλθε δριμύτερος τις περιφερειακές εκλογές του 2014, όταν εκλέχθηκε με την παράταξη ΑΝΑΣΑ του Θόδωρου Γαλιατσάτου. Αμέσως επανέφερε το θέμα του συγκεκριμένου δρόμου και ως αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής το εισηγήθηκε. Ο τότε Περιφερειάρχης έκανε αμέσως αποδεκτό το αίτημά του και το νερό μπήκε στο αυλάκι. Βρέθηκαν τα χρήματα από την Περιφέρεια, ετοιμάστηκε η Μελέτη, συμβασιοποιήθηκε το έργο και τώρα η Περιφερειακή Αρχή Κράτσα το εκτελεί, ως όφειλε, αφού στην διοίκηση υπάρχει συνέχεια άσχετα με το ποιος εκλέγεται σε κάθε εκλογική αναμέτρηση. Πολύ σωστά ο νυν Αντιπεριφερειάρχης, Σταύρος Τραυλός, πήγε χθες εκεί για να επιβλέψει τις εργασίες, ωστόσο πριν από αυτόν είχε επισκεφτεί το σημείο ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης, Παναγής Δρακουλόγκωνας, αρκετές φορές. Η ιστορία θα γράψει ότι ο Νικόλας Βαλλιανάτος συνέλαβε το έργο στο μυαλό του, οι Γαλιατσάτος και Δρακουλόγκωνας το προχώρησαν μέχρι ένα σημείο και ο Τραυλός το εκτελεί. Τα μπράβο ανήκουν σε όλους και κανένας από μόνος του δεν θα είχε κάνει τίποτε αν απλά έσβηνε αυτά που βρήκε από τον προηγούμενο.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed