Ματαιώνονται οι Πανελλήνιοι Αγώνες Κωπηλασίας στον Κούταβο

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α. με μεγάλη λύπη σας ανακοινώνει ότι οι προγραμματισμένοι Πανελλήνιοι Αγώνες Ανάπτυξης Κωπηλασίας που θα διεξάγονταν στην λίμνη του Κουτάβου 5 και 6 Σεπτεμβρίου, ματαιώνονται κατόπιν αποφάσεως του Υφυπουργού και Συντονιστή Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής ΓΓΑ κ. Γ.Μαυρωτά (σας παραθέτουμε το έγγραφο). Έτσι λοιπόν, και η Ομοσπονδία ανακοίνωσε προς εμάς και προς όλους τους συλλόγους ότι οι αγώνες αναβάλλονται και ο όμιλος μας είναι και αυτός ένα θύμα του κορονοϊού.
Ελπίζουμε να δούμε καλύτερες ημέρες. Δώσαμε κουράγιο στους αθλητές μας, οι οποίοι ήταν πλήρως προετοιμασμένα για αυτή την διοργάνωση και επιφυλασσόμεθα σε μελλοντικές παρουσίες και συμμετοχές. Ευχαριστούμε τους γονείς που βοήθησαν αυτό το διάστημα με κάθε τρόπο για την προετοιμασία αυτών των αγώνων αλλά και για την συμπαράσταση που έδειξαν ως προς τον όμιλο και τα παιδιά τους. Ευχαριστούμε την αντιπεριφέρεια Κεφαλονιάς, τον αντιπεριφερειάρχη κ. Σταύρο Τραυλό, για την βοήθεια που μας πρόσφερε. Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς που σε πρώτη φάση είχαν βοηθήσει με διάφορα δώρα-αναμνηστικά αγώνων:
ΆΛΚΗΣΤΗ, Χ.Κοκκόσης
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΝΤΟΛΑ
FishAndHunt
Κέντρο Τύπου PLUS
Βιβλιοπωλείο ΚΥΒΟΣ
RADA ART, Souvenir Shop
Βιβλιοπωλείο ΠΕΤΡΑΤΟΣ
Ευχαριστούμε τους χορηγούς που μας βοήθησαν οικονομικά:
KAΦE ΣOYΛATΣO
KAΦE POSTO
KAΦE FIESTA DEL VINO
ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟ ΡΑΣΣΙΑΣ
GALOS RACING POWER
AUTO ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ
ΦOYPNOΣ AΓΓOYPIAΣ
Ευχαριστούμε τις ναυτιλιακές εταιρίες IONION P. LINES και LEVANTE FERRIES για τις προσφορές τους στις εκπτώσεις των εισητηρίων.
Ευχαριστούμε τον αντιδήμαρχο κο Σαμούρη που ανταποκρίθηκε πάραυτα στα αιτήματα μας για την προετοιμασία.
Ευχαριστούμε τον λιμενάρχη κο Σιούτη που ενδιαφέρθηκε για την αδειοδότηση με σύντομες διαδικασίες.
Ευχαριστούμε τον κ. Πανέρη, επιχειρηματία με τις βάρκες αναψυχής στην λιμνοθάλασσα του Κουτάβου που μας υπέδειξε τα βυθίσματα στην λίμνη και που προσφέρθηκε να είναι συνέχεια κοντά μας.
Τέλος, ευχαριστούμε την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία, τόσο το Δ.Σ. όσο και το διοικητικό προσωπικό της, οι οποίοι έδειξαν μεγάλη συμπαράσταση στην προετοιμασία για την διοργάνωση αλλά και για την εμπιστοσύνη που υπέδειξαν προς τον όμιλο μας, αναθέτοντας μια τόσο δύσκολη διοργάνωση.
Ευχόμαστε στους αθλητές μας και σε όλα τα παιδιά της Κεφαλονιάς υγεία και καλό σχολικό έτος.

Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed