Ισχυρά φαβορί σε Πολωνία και Σκωτία στο Τσάμπιονς Λιγκ

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (26/08), περιλαμβάνει αναμετρήσεις από την προκριματική φάση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Λέγκια Βαρσοβίας υποδέχεται στην Πολωνία την Ομόνοια, ενώ η Σέλτικ φιλοξενεί στη Σκωτία τη Φερεντσβάρος. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ (21:00)

Η Λέγκια Βαρσοβίας ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, επικρατώντας 2-1 στην έδρα της Ράκοβ Τσεστοχόβα. Προηγήθηκε στο 16ο λεπτό, απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ισοφαρίστηκε στο 52ο λεπτό, στη συνέχεια πίεσε και λυτρώθηκε στο 84′. Στον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ξεπέρασε δύσκολα το εμπόδιο της Λίνφιλντ (Β. Ιρλανδία) με το εντός έδρας 1-0. Θετική εκκίνηση στη σεζόν, προέρχεται από τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Χωρίς ισοπαλία στο Τσάμπιονς Λιγκ για 11 (οκτώ νίκες, τρεις ήττες) διαδοχικές υποχρεώσεις. Πιο πρόσφατη στις 02/11/16 με σκορ 3-3 στην Πολωνία απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ομόνοια έφερε εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Πάφο στην πρεμιέρα του κυπριακού πρωταθλήματος. Ανέτρεψε στην κατάσταση με ισάριθμα τέρματα του Μποτεάκ (56′, 65′), ισοφαρίστηκε στο 79ο λεπτό και έδειξε αρκετές αδυναμίες. Είχε προηγηθεί η νίκη 1-0 στην παράταση με την Αραράτ στην Αρμενία, αποτέλεσμα που της έδωσε το εισιτήριο για τον δεύτερο προκριματικό γύρο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πλέον έχει δύσκολο έργο στην Βαρσοβία, καλούμενη να αντιμετωπίσει ένα σαφέστατα πιο ποιοτικό αντίπαλο και με περισσότερη εμπειρία από ανάλογες καταστάσεις.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Λέγκια Βαρσοβίας υπερέχει σε όλους τους τομείς, έχει ξεκινήσει δυναμικά τη σεζόν και μετράει 3/3 νίκες. Η Ομόνοια για να έχει ελπίδες θα πρέπει να παίξει άριστα τακτικά, ωστόσο στο τέλος περιμένουμε να μιλήσει η ποιότητα των Πολωνών. Ποντάρισμα στον άσο με απόδοση 1.70 στο Stoiximan.

ΣΕΛΤΙΚ – ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ (21:45)

Η Σέλτικ νίκησε με το αγχωτικό 1-0 στην έδρα της Νταντί Γιουνάιτεντ, με γκολ στο 83ο λεπτό. Δεύτερο τρίποντο σε τρεις φετινές αγωνιστικές στο πρωτάθλημα Σκωτίας, μέχρι στιγμής παρουσιάζει νωθρή εικόνα εντός συνόρων. Μόνο στην πρεμιέρα ήταν πειστική με το 5-0 επί της Χάμιλτον, ενώ ακολούθησε η ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Κιλμάρνοκ. Στον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ διέσυρε με σκορ 6-0 την ΚΡ Ρέικιαβικ (Ισλανδία), προκρίθηκε άνετη στην επόμενη φάση. Σκοράρει για εννέα σερί αναμετρήσεις στη διοργάνωση, τελευταία φορά που απέτυχε στις 01/08/18 με το 0-0 στην έδρα της Ρόζενμποργκ. Με Over 2.5 γκολ ολοκληρώθηκαν οι έξι από τος επτά πρόσφατες υποχρεώσεις.

Η Φερεντσβάρος επικράτησε 2-0 στη Βουδαπέστη κόντρα στην Τζουργκάρντεν, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Σκόραρε από ένα γκολ (33′, 62′) σε κάθε ημίχρονο, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τόκμακ Ενγκουέν. Ο Κενυάτης επιθετικός πέτυχε ισάριθμα γκολ και οδήγησε την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας στην επικράτηση, ήταν η πρώτη μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στη διοργάνωση. Ταυτόχρονα κράτησε το μηδέν μετά από εννέα διαδοχικές αναμετρήσεις. Βρήκε δίχτυα στις οκτώ από τις εννέα τελευταίες υποχρεώσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα Ουγγαρίας έχει δώσει ένα παιχνίδι, στην πρεμιέρα έφερε ισοπαλία 1-1 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την ΜΤΚ στις 14/08.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, η Σέλτικ διαθέτει ποιότητα και εμπειρία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Φερεντσβάρος για να έχει ελπίδες θα παίξει μαζικά άμυνα, αλλά δύσκολα θα κάνει την υπέρβαση στη Γλασκώβη. Φυσιολογικά σε χαμηλά επίπεδα η νίκη των γηπεδούχων, ανεβάζουμε το ρίσκο με τον άσο σε ασιατικό χάντικαπ -1 γκολ με απόδοση 1.65 στην Bet365.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed