Τυχαία συνάντηση στα δημοτικά έδρανα Κωνσταντάκη-Παντελειού ή ήδη ο Άγγελος έχει ανοίξει τις φτερούγες του και τα ραντάρ του;

Μετά από έναν σχεδόν χρόνο παρουσίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου ο επικεφαλής της παράταξης Κεφαλονιά, Νησί για Όλους, Αλέξανδρος Παντελειός, σηκώθηκε από το έδρανό του και πήγε σε άλλο, δίπλα στον Άγγελο Κωνσταντάκη.
Δεν έμοιαζε και πολύ τυχαία αυτή τους η συνάντηση, διότι ο κ. Παντελειός να ήταν… πιασμένος στην καρέκλα του θα μπορούσε να πάει να καθίσει οπουδήποτε και όχι δίπλα στον Άγγελο. Είναι γνωστό ότι δεν υπάρχει παράταξη «Ισχυρή Κεφαλονιά», αλλά ομάδες μέσα σε αυτή και ο πρώην πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ έχει αφήσει να εννοηθεί στον κόσμο ότι θέλει να βγει μπροστά τις ερχόμενες εκλογές, αν τελικά πειστεί ο γερο-Γνήσιος να αφήσει την πολιτική ζωή και να κοιτάξει να περάσει όμορφα γεράματα. Από την άλλη, ο κ. Παντελειός, που μόλις πριν από έναν χρόνο παρουσιάστηκε στα πολιτικά δρώμενα του τόπου μας, θέλει να φτιάξει συμμαχίες και πολιτικές φιλίες. Από την στάση που έχει κρατήσει η παράταξή του και ο ίδιος πιο πολύ, φαίνεται πως οι αγάπες και τα λουλούδια με την παράταξη του Δημάρχου, Θεόφιλου Μιχαλάτου, δεν υπάρχουν πλέον ή δεν είναι στο επίπεδο που ήταν στην έναρξη αυτής της δημοτικής θητείας. Δεν ξέρουμε τι ειπώθηκε ακριβώς στη συνάντηση Κωνσταντάκη-Παντελειού, που κράτησε πάνω από είκοσι λεπτά, ωστόσο κάτι φαίνεται να αλλάζει στο πολιτικό σκηνικό της Κεφαλονιάς και οι αλλαγές αυτές θα αρχίσουν να εμφανίζονται σιγά-σιγά με τις πρώτες βροχές στο νησί μας.
Υ.Γ. Προσέχει για να… έχει ο Αλέξανδρος φορώντας την μάσκα του, σε αντίθεση με τον Άγγελο που δεν τον φοβίζει τίποτε…

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed