Θ. Γαλιατσάτος: «Κατάργηση του Πανιόνιου Τουρνουά Ποδοσφαίρου, η Π.Α. Κράτσα καταργεί με κάθε φανατισμό κάθε πρωτοβουλία της ΑΝΑΣΑ»

Η περιφερειακή αρχή επί θητείας μας, αξιοποιώντας την σχετική προθυμία και τις προτάσεις της ΕΠΣ Κέρκυρας και βεβαίως και των ΕΠΣ Κεφαλονιάς, Ζακύνθου και Λευκάδας/Πρέβεζας, προχώρησε στην καθιέρωση του Πανιόνιου τουρνουά ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων των ΕΠΣ με αθλητές ηλικιών από 13-16 ετών.
Όλες οι μέχρι τώρα διοργανώσεις στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία και έδωσαν την ευκαιρία στους νέους αθλητές μας να γνωρίσουν νέους τόπους, να γνωρίσουν νέους φίλους, να διασκεδάσουν αθλούμενοι. Κατά γενική ομολογία η διοργάνωση αυτή, που στηρίχθηκε οικονομικά και οργανωτικά από την ΠΙΝ, συνέβαλε στην συνοχή της Περιφέρειας και στην δημιουργία ενός πλαισίου αθλητικής άμιλλας και αλληλεγγύης. Με λύπη μας διαπιστώνουμε ότι η σημερινή περιφερειακή αρχή διακόπτει την συνέχεια της διοργάνωσης και δεν πραγματοποιεί τις φετινές εκδηλώσεις.
Επερωτάται η κα περιφερειάρχης:
Για ποιο λόγο διακόπτεται το ΠΑΝΙΟΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ;
Σας υπενθυμίζω ότι έχετε ήδη καταργήσει το Πανιόνιο Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών ήδη από πέρυσι, χωρίς δικαιολογία.
Γιατί είστε τόσο εχθρικοί και τιμωρητικοί απέναντι στην νέα γενιά των νησιών μας;
Μήπως τελικά ισχύει αυτό που κάποιοι συμπολίτες μας αναφέρουν και πιστεύουν, ότι δηλ. καταργείτε με φανατισμό κάθε πρωτοβουλία της περιφερειακής αρχής/ΑΝΑΣΑ, αδιαφορώντας αν αυτό πλήττει ευθέως τους νέους του τόπου μας, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό;

Θεόδωρος Γαλιατσάτος
επικεφαλής ΑΝΑΣΑ
τ. περιφερειάρχης Ι.Ν.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed