Εκτός… ελληνικής επικράτειας τα Ιόνια Νησιά, ο Παλληξουριακός πληρώνει τη νύφη και τις αποφάσεις της ΕΠΟ, που δεν θεωρεί Ελλάδα το Ιόνιο

Όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με την ΕΠΟ, τo Iόνιο δεν ανήκει στην Ελληνική επικράτεια με την ΕΕ της ΕΠΟ να αφήνει εκτός οικονομικής ενίσχυσης τις ομάδες από την Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά, αλλά και την Κέρκυρα.
Πριν μερικές ημέρες η ΕΕ της ΕΠΟ αποφάσισε μεταξύ άλλων την οικονομική ενίσχυση ύψους 170.000 ευρώ για τις νησιώτικες ομάδες που αγωνίζονται στην Γ΄ Εθνική. Μόνο που εκ των υστέρων διαπιστώθηκε ότι η απόφαση αυτή αφορά μόνο τις ομάδες που ανήκουν στο Αιγαίο πέλαγος! Για άλλη μια φορά, οι ομάδες του Ιονίου μένουν φτωχοί συγγενείς και στην Απ΄ έξω! Εκτός του κρητικού ομίλου, όλες οι υπόλοιπες ομάδες έχουν να περάσουν θάλασσα, είτε με καράβι είτε με αεροπλάνο. Προς ενημέρωση της διοργανώτριας οι ομάδες του Ιονίου, της Ζακύνθου και της Κεφαλονιάς περνούν θάλασσα. Κάθε ταξίδι με το πλοίο κοστίζει περίπου στα 750 ευρώ. Αν υπολογίσουμε ότι στον 9ο όμιλο θα πρέπει να πάρουν το καράβι 9 φορές αντιλαμβανόμαστε όλοι τα έξοδα μετακίνησης στα οποία δεν συμπεριλαμβάνονται οι διανυκτερεύσεις που φτάνουν στις 6.750 ευρώ! Ένα ποσόν πάρα πολύ σημαντικό για την εποχή που βιώνει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Αντί λοιπόν, η ΕΕ της ΕΠΟ να συμπεριλάβει και τις ομάδες του Ιονίου, τις αφήνει εκτός πλάνου λες και το Ιόνιο δεν ανήκει στην Ελληνική επικράτεια και οι ομάδες δεν ανήκουν στο δυναμικό της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας! Καλό θα είναι λοιπόν, τόσο οι Ενώσεις όσο και οι ομάδες του Ιονίου να πιέσουν προς την σωστή κατεύθυνση για να αποκατασταθεί η αδικία που υφίσταται αυτή την στιγμή.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed