Θόδωρος Γαλιατσάτος: «Η περιφέρεια ΠΙΝ/Κράτσα και η κυβέρνηση της ΝΔ μας οδηγούν στην υπόθεση του covid-19 στο άγνωστο με… βάρκα την ελπίδα»

Ο έλεγχος για τον ιό covid 19 σε αεροδρόμια και λιμάνια των Ιονίων Νήσων είναι πλημμελής. Δείτε από την σημερινή συζήτηση επερώτησης μας προς την περιφερειάρχη:
1ο. Κράτσα: “Το λιμάνι της Κέρκυρας δεν είχε οριστεί ως πύλη εισόδου, γι αυτό δεν ερχόταν κλιμάκιο του ΕΟΔΥ”. Και αυτό το θεωρούν ως επαρκή δικαιολογία που τόσο καιρό το λιμάνι ήταν αφύλακτο και τα κέντρα υγείας μισοδιαλυμένα! Ας απαντήσουν τότε στην ερώτηση γιατί και ποιος ευθύνεται που το λιμάνι δεν είχε χαρακτηρισθεί ως πύλη εισόδου!
2ο. Ζορμπάς: “Στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας γίνονται μέχρι 400 έλεγχοι (test) κάθε μέρα”. Εν τούτοις ο κ. Χαρδαλιάς κατά την επίσκεψη του στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας την 26/6/2020δήλωσε ότι “οι έλεγχοι στην Κέρκυρα θα είναι 400 κάθε μέρα”. Η κοροϊδία ολοφάνερη! Οι πληροφορίες μας είναι ότι οι διεξαγόμενοι έλεγχοι δεν ξεπερνούν τους 200 ημερησίως. Ολόκληρες πτήσεις καταφθάνουν χωρίς κανένα απολύτως έλεγχο.
3ο. Ζορμπάς/Στασινόπουλος: “Οι τουρίστες που κάνουν δηλώσεις στην πατρίδα τους ψεύδονται και θίγουν την Ζάκυνθο”. Για το γεγονός ότι 47 επισκέπτες επιστρέφοντας στην πατρίδα τους από την Ζάκυνθο βρέθηκαν θετικοί στον ιό, ότι η Ουαλία έθεσε στην μαύρη λίστα την Ζάκυνθο, σιγή ιχθύος από τους λαλίστατους. Επίσης στην ερώτηση μας αν έγινε ιχνηλάτηση για τα 47 αυτά κρούσματα, δεν υπήρξε απάντηση!
Συμπέρασμα δικό μας: Η περιφέρεια ΠΙΝ/Κράτσα και η κυβέρνηση της ΝΔ μας οδηγούν στην υπόθεση του covid-19 στο άγνωστο με… βάρκα την ελπίδα!»

Θεόδωρος Γαλιατσάτος
τ. Περιφερειάρχης ΠΙΝ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed