Αδελφός Δημοτικού Συμβούλου φέρνει στην Κεφαλονιά την γνωστή αλυσίδα «Γρηγόρης Μικρογεύματα», μια ανάσα από την τελική συμφωνία

Μπορεί η οικονομική κρίση να είναι στα ντουζένια της, μπορεί η πανδημία και τα επακόλουθά της να έχουν κάνει πολλούς επαγγελματίες να σφίξουν το ζωνάρι, ωστόσο είναι και αυτοί που τολμούν κάτω από τις δύσκολες συνθήκες που βαδίζουμε.
Η κουβέντα είχε ξεκινήσει πριν από κάποιους μήνες, ωστόσο οι πληροφορίες μας λένε ότι οι συζητήσεις είναι σε τελικό στάδιο και απλά απομένουν τα τυπικά για να κλείσει οριστικά η συμφωνία. Η γνωστή αλυσίδα, «Γρηγόρης Μικρογεύματα», που έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα, σε πολλούς άλλες ελληνικές πόλεις, αλλά και ευρωπαϊκές, αναμένεται, όπως μαθαίνουμε, μέχρι τις γιορτές να ανοίξει κατάστημα και στο Αργοστόλι και μάλιστα στην παραλιακή λεωφόρο. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας ο ιδιοκτήτης ή τέλος πάντων αυτός που θα φαίνεται στα χαρτιά είναι αδελφός Δημοτικού Συμβούλου της Κεφαλονιάς. Είναι ικανοί και άξιοι όσοι κάνουν ανατροπές βάζοντας χρήματα αυτόν τον καιρό και οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε «γενναίους» επενδυτές, που δεν τους φοβίζει η κρίση. Αξίζει να αναφέρουμε, πάντως, ότι το μαγαζί θα έρθει φανσάιζ στο νησί μας, ενώ ιδιοκτήτης της αλυσίδας είναι ένα δικό μας παιδί, γέννημα της Κεφαλονιάς, ο ανιψιός του πρώην Νομάρχη, Διονύση Γεωργάτου, ο Βλάσσης Γεωργάτος από τα Δεματορά της Παλλικής. Τι άλλο, καλώς να έρθει και καλές δουλειές λέμε εμείς, σε αντίθεση με κάποιους άλλους που βλέπουν την κίνηση αυτή με… κακό μάτι.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed