Γεράσιμος Παπαναστασάτος: «Τελικά το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΔΑΚΙ απέκτησε και εκπρόσωπο Τύπου, τον Νικόλαο Βαλλιανάτο»

Αφού το Δ.Σ. της ΕΔΑΚΙ δεν μπορεί να απαντήσει σε ότι εγώ ανέφερα προφανώς έλαβε την εντολή ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Αργοστολίου να απαντήσει με στιλ που σου θυμίζει ΠΑΣΟΚ του 1980 με όλη την τυπική ευγένεια!
Κατ αρχήν απάντηση δεν έλαβα στο ζήτημα ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ! Δεν έλαβα απάντηση στο ζήτημα των τοξικών που έχουμε αναπνεύσει αποκλειστική υπαιτιότητα των Διοικούντων την ΕΔΑΚΙ! Εγώ ξεκάθαρα ζήτησα να παραιτηθεί όλο το Δ.Σ. της ΕΔΑΚΙ ώστε να διευκολυνθεί ο Δήμαρχος στο έργο του και να μην απολογείται για κάτι που άλλοι είχαν την ευθύνη να μην συμβεί εξ ου και λάμβαναν και λαμβάνουν τα ΜΙΣΘΑ! Το να μην παραιτείσαι, ενώ συγχρόνως έχεις το θράσος να αναλαμβάνεις την πολιτική ευθύνη όπως έπραξε ο Πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ αποτελεί εμφανώς πρόκληση στον κοινό νου και στους πολίτες της Νήσου και απόδειξη ότι τα μισθά υπερέχουν της οποίας επιβαλλόμενης παραίτησης, υπερέχουν της οποίας τσίπας υπάρχει, που δεν υπάρχει μάλλον! Τα μισθα εφόσον παρέχονται υπηρεσίες στην αυτοδιοίκηση και πόσο μάλλον στην καθαριότητα καλώς δίνονται όταν παράγεται έργο! Θεωρείς φίλε Νίκο ότι τα τοξικά που αναπνεύσαμε για δέκα μέρες και με ότι συνέπειες έχουν και θα έχουν αποτελεί έργο; Αν ναι, τότε να δώσουμε στα παιδιά και ένα βραβείο διότι καλά τα κατάφεραν!
Δεν μίλησες καθόλου στην απάντηση σου για το τοξικό νέφος. Προφανώς θεωρείς ότι δεν έγινε και τίποτε ή μάλλον κινείσαι στο πλαίσιο του συμβούλου που η ρήση του “σε δέκα μέρες όλοι θα το έχουν ξεχάσει” οπότε τι να λέμε τώρα, άσε να πουύε για τους μισθούς που δεν άφησε ο Παπαναστασάτος να μείνουν μέσα ενώ εσύ δεν λαμβάνεις μισθό! Νίκολα επειδή και άλλος σύμβουλος συγγενής σου που τώρα πλέον είστε όλοι μαζί με τον Δήμαρχο έλεγε ότι δεν λάμβανε μισθό ο λαός να ξέρεις ότι κουτόχορτο δεν τρώει και γνωρίζει καλά ότι όταν λαμβάνεις σύνταξη, όπως εσύ μεγαλύτερη της πάγιας αντιμισθίας του Προέδρου ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ! Είσαι Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Αργοστολίου, ήμουν Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Κεφαλονιάς επομένως δεν χρειάζεται να σου εξηγήσω την διαφορά, στις εκάστοτε συνεδριάσεις όταν εσύ έχεις τελειώσει σε δύο ώρες το πολύ, μάλιστα με covid, σε μισή ώρα δια τηλεδιάσκεψης! Ενώ εγώ θα σου θυμίσω ότι με 25 συμβούλους αρχίζαμε ώρα 18:00 και ολοκληρώσαμε περί τις 04:00 τα ξημερώματα! Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας φίλε μου με 10 χρόνια στην αγορά του Αργοστολίου δίπλα στον πατέρα μου, κρεωπολης και 18 χρόνια μάχιμης δικηγορίας όποτε δεν ζούσα από τους μισθούς, αλλά από την εργασία μου!
Δεν είμαι κοματοποιημένος, δεν τακτοποιήθηκε κανένα μέλος της οικογένειάς μου από κανένα κόμμα και καμία κυβέρνηση! Έχω μια αδυναμία στον Κώστα Καραμανλή και στον Παρίση που το 2014 αυτός μου ζήτησε να κατέβω στις εκλογές μαζί του! Επομένως εγώ την γνώμη μου θα την λέω ελεύθερα ειδικά όταν βλέπω ότι σε θέματα Δημόσιας Υγείας οι ιθύνοντες όχι δεν παραιτήθηκαν, αλλά έπραξαν σαν να μην συνέβη τίποτε! Ο δε Δήμαρχος όσο δεν τους παύει επίσης φέρει ευθύνη! Εσύ πάλι είσαι Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αργοστολίου και πολίτης της Νήσου που προφανώς όλη η τοξικότητα που εισπεύσαμε τις τελευταίες δέκα μέρες δεν σε πείραξε! Άρα συνέχισε τις πρωινές ωραίες πορείες σου που τις πραγματοποιεις πλέον της εικοσαετίας ξεκινώντας από την παραλία εν συνεχεία πλατεία, μετά λεωφόρο Βεργωτή, πεζόδρομο και τέλος παραλία με τελικό σταθμό τα Κοκύλια και πες σ δημότες ότι ήταν απλά μια φωτιά και τα τοξικά δεν αποτελούν κίνδυνο για τους ίδιους προπάντων για τα παιδιά τους. Με ευγένεια σου μιλάω και εγώ, αλλά δεν μπορώ στην απάντησή μου να βάλλω αυτό που έχεις εσύ στο αίμα σου ρε παιδί μου! Αυτό το στιλ του 1980 του παλαιού ΠΑΣΟΚ, το μάγκικο.Και μην ξεχνάς θα μπορούσα να σου απαντήσω αλλιώς, λόγω ότι 10 και πλέον χρόνια στην αγορά με τον πατέρα μου έχω δει και έχω ακούσει πολλά! Τέλος ως Πρόεδρος του ΔΣ του Δήμου Αργοστολίου και όχι ως εκπρόσωπος Τύπου της ΕΔΑΚΙ πες ευγενικά ή όπως νομίζεις στο ΔΣ της ΕΔΑΚΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΑΚΟΜΗ! Με εκτίμηση πάντα στο πρόσωπό σου φίλε Νίκο!

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΑΤΟΣ
π. πρόεδρος Δ.Σ. Κεφαλονιάς

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed