Με το 1.91 του ΠΑΟΚ και την πρόκριση της Ραπίντ

Το πρόγραμμα της Τρίτης (15/09), περιλαμβάνει τη μάχη του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ελληνική ομάδα υποδέχεται την Μπενφίκα. Στο άλλο παιχνίδι, η Γάνδη φιλοξενεί τη Ραπίντ Βιέννης.Ας δούμε τα σημερινά προγνωστικά Champions League:

ΠΑΟΚ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ (21:00)

O ΠΑΟΚ πραγματοποίησε ιδανικό ξεκίνημα στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, επικρατώντας με σκορ 1-0 στην «Τούμπα» κόντρα στη Λάρισα. Επιβεβαίωσε την εξαιρετική παράδοση με τους Θεσσαλούς, το γκολ του Τζόλη στο 16ο λεπτό ήταν αρκετό για να δώσει το τρίποντο. Ντεμπούτο για τον Ζίβκοβιτς, που κρίνεται άκρως θετικό. Για να βρεθεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, απέκλεισε άνετα την Μπεσίκτας, επικρατώντας εντός έδρας 3-1 στις 25/08. Σκόραρε στις 13 από τις 14 τελευταίες υποχρεώσεις στη διοργάνωση. Παράλληλα, απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στις 17 από τις 19 συνολικές αναμετρήσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μάτος, Ντάγκλας Αουγκούστο, Ζαμπά, Ροντρίγκο Σοάρες και Νίλσεν Περέιρα.

Η Μπενφίκα δεν έχει επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις στα πόδια της. Το πρωτάθλημα Πορτογαλίας κάνει πρεμιέρα μετά την αναμέτρηση της «Τούμπας». Στις 18/09 δοκιμάζεται στην έδρα της Φαμαλικάο. Στο περσινό πρωτάθλημα τερμάτισε στη 2η θέση με 77 βαθμούς και στο -5 από την πρωτοπόρο Πόρτο. Πλήρωσε τις ασταθείς εμφανίσεις μετά την καραντίνα, πέταξε ανέλπιστα βαθμούς και μοιραία έμεινε χωρίς τίτλο. Θα παραταχθεί με τον Ζόρζε Ζεσούς, που επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία μετά από πέντε χρόνια. Ενισχύθηκε με τις προσθήκες των Βερτόνγκεν (αμυντικός/Τότεναμ) και Νούνιες (επιθετικός/Αλμερία). Στο περσινό Τσάμπιονς Λιγκ αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων, τερμάτισε στην 3η θέση και συνέχισε στο Γιουρόπα Λιγκ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Εξαιρετικά δύσκολο το έργο του ΠΑΟΚ, που έχει να αντιμετωπίσει μία ποιοτική και έμπειρη ομάδα. Ωστόσο, η ελληνική ομάδα διαθέτει πάθος, καλό σύνολο και θα τα δώσει όλα για να κάνει την υπέρβαση. Η πρόκριση αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες, ο ΠΑΟΚ μπορεί να απειλήσει και αξίζει να ρισκάρουμε υπέρ του. Επιλογή το 1Χ με απόδοση 1.91 στο Stoiximan.

ΓΑΝΔΗ – ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ (21:30)

Η Γάνδη έχει ξεκινήσει κάκιστα τη σεζόν, μετά από πέντε αγωνιστικές στο πρωτάθλημα Βελγίου, βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις. Προέρχεται από ήττα με σκορ 2-1 στην έδρα της Έουπεν, σε παιχνίδι που έκανε μέτρια εμφάνιση. Αμυντικά παρουσιάστηκε ασταθής, δέχθηκε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και απλά μείωσε στο 63ο λεπτό. Ήταν η τέταρτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, δείγμα της αρνητικής ψυχολογίας που επικρατεί στο στρατόπεδο της ομάδας. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει να αγωνιστεί από το 2016, όταν και πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία με την πρόκριση στους «16» και αποκλείστηκε με δύο ήττες (2-3, 1-0) από τη Βόλφσμπουργκ. Σε συνολικά 10 αναμετρήσεις στη διοργάνωση έχει καταφέρει να σκοράρει σε εννέα παιχνίδια. Τα επτά από αυτά ολοκληρώθηκαν με Over 2.5 γκολ.

Η Ραπίντ Βιέννης έκανε εξαιρετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα Αυστρίας, με την εντός έδρας νίκη 4-1 απέναντι στην Αντμίρα. Απολαυστική επιθετικά, με τον Ταξιάρχη Φούντα να βρίσκει δίχτυα δύο φορές και να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Για να βρεθεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ξεπέρασε το εμπόδιο της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ με σκορ 1-0 στην Κροατία. Στην ιστορία της, έχει δώσει το παρών μόλις μία φορά στους ομίλους και συγκεκριμένα τη σεζόν 2004-2005. Σε συνολικά 17 υποχρεώσεις στη διοργάνωση, κατάφερε να κρατήσει το μηδέν μόλις σε μία αναμέτρηση.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ενδιαφέρον ζευγάρι στο Βέλγιο, με τις δύο ομάδες να χωρίζουν ελάχιστες διαφορές. Μάλιστα, η Γάνδη δεν τρομάζει με την εικόνα που βγάζει μέχρι στιγμής. Αντίθετα, η Ραπίντ Βιέννης έχει πραγματοποιήσει πειστικό ξεκίνημα και κρίνεται ικανή να κάνει τη ζημιά. Αξίζει να ρισκάρουμε υπέρ των Αυστριακών, ποντάρισμα να προκριθούν σε απόδοση 2.10 στη Bet365. 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed