Ανουσάκης και Κωνσταντάκης προσπαθούν να πείσουν τον γερο-Γνήσιο να αφήσει την πολιτική, «Δεν πάω πουθενά εδώ θα μείνω», τους απαντάει

Στενές επαφές… τρίτου Τύπου είχαν χθες ο επικεφαλής της «Ισχυρής Κεφαλονιάς», Αλέξανδρος Παρίσης, με δύο από τα στελέχη που προαλείφονται για να του πάρουν τη θέση και να τεθούν επικεφαλής συνδυασμού στις ερχόμενες εκλογές.
Ο Νίκος Ανουσάκης και ο Άγγελος Κωνσταντάκης προσπάθησαν για ακόμη και φορά να πείσουν τον αρχηγό τους να εγκαταλείψει την πολιτική σκηνή της Κεφαλονιάς και να αποσυρθεί στο σπίτι του για να περάσει ευχάριστα γεράματα κοντά στους δικούς του ανθρώπους, μακριά από το στρες της πολιτικής. Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλλαν Ανουσάκης και Κωνσταντάκης, ο γερο-Γνήσιος φάνηκε αποφασισμένος να μην εγκαταλείψει την μεγάλη του αγάπη, την πολιτική και να ηγηθεί εκ νέου δημοτικής παράταξης που θα τεθεί αντιμέτωπη με τον νυν Δήμαρχο Αργοστολίου, Θεόφιλο Μιχαλάτο, στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Μάλιστα, τόνισε και στους δύο ότι δεν θα ανεχθεί άλλες… στραβές μέσα στην παράταξη, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε διαγραφές των δύο στελεχών που έχουν ήδη αποσκιρτήσει, στον Σπύρο Ματιάτο και το Παναγή Βανδώρο. Φαίνεται ότι ο πρώην Δήμαρχος Κεφαλονιάς είναι αποφασισμένος να κάνει πράγματα που δεν τον έχουμε συνηθίσει. Άλλωστε, εδώ και έναν χρόνο συγκεντρώνει μόνο αρνητικά σχόλια ακόμη και από τους ψηφοφόρους του για τον τρόπο που χειρίζεται τόσο τα εσωτερικά θέματα της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» όσο και τα του Δημοτικού Συμβουλίου, εκεί που έχει μια παθητική στάση απέναντι στον νυν Δήμαρχο. Ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ και ο πρώην πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ μάλλον αποχώρησαν από τη συνάντηση με την ουρά στα σκέλια, με τον γερο-Γνήσιο να τους τραγουδάει το γνωστό άσμα του Βασίλη Καρρά «δεν πάω πουθενά εδώ θα μείνω, η αγάπη μου είσαι εσύ (πολιτική) και δεν σ’ αφήνω».

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed