Σκοράρει η Ντινάμο Μπρεστ και combo με 2.15

Ενδιαφέρον το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τρίτης (16/09), που περιλαμβάνει παιχνίδια από τον τρίτο προκριματικό γύρο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ντινάμο Μπρεστ και Μίντιλαντ-Γιουνγκ Μπόις συνθέτουν αμφίρροπα ζευγάρια. Ας δούμε τα σημερινά προγνωστικά:

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΠΡΕΣΤ (20:00)

Νωθρό το ξεκίνημα της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο πρωτάθλημα του Ισραήλ, μετά από δύο αγωνιστικές παραμένει χωρίς νίκη. Στην πρεμιέρα (30/08) ηττήθηκε με σκορ 2-1 στην εντός έδρας αναμέτρηση από τη Μακάμπι Πετάχ Τίκβα. Το περασμένο Σάββατο (12/09) έφερε εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 απέναντι στην Μπνέι Γιεχούντα, σε παιχνίδι που προβλημάτισε σε μεγάλο βαθμό ανασταλτικά. Ανέτρεψε την κατάσταση με δύο τέρματα στο διάστημα 80′-83′, αλλά απέτυχε να κρατήσει το προβάδισμα και δέχθηκε το σοκ της ισοφάρισης στο 89ο λεπτό. Απογοητευμένος και εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης μετά το τέλος της αναμέτρησης, με τον Έλληνα τεχνικό να στέκεται στα ατομικά λάθη των ποδοσφαιριστών του. Αντίθετα, στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ τα πηγαίνει περίφημα μέχρι στιγμής και μετράει δύο σερί προκρίσεις. Στον πρώτο γύρο επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-0 απέναντι στη Ρίγα (Λετονία), στη συνέχεια νίκησε εκτός έδρας 3-0 τη Σούντουβα (Λιθουανία).

Η Ντινάμο Μπρεστ επικράτησε 4-2 στην έδρα της Ντιναμό Μινσκ, σε παιχνίδι που έχανε (2-1) στο 72ο λεπτό. Στη συνέχεια ανέβασε απόδοση, εκμεταλλεύθηκε τα αμυντικά λάθη των γηπεδούχων και έκανε επική ανατροπή. Επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από δύο σερί ήττες, βρίσκεται μόλις στην 9η θέση με 32 βαθμούς σε 21 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα Λευκορωσίας. Εξαιρετική εικόνα στην πρώτη παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ, μετράει δύο νίκες σε ισάριθμα προκριματικά παιχνίδια. Στα μέσα Αυγούστου επικράτησε με το εντυπωσιακό 6-3 εντός έδρας απέναντι στην Αστάνα από το Καζακστάν, στη συνέχεια νίκησε 2-1 τη Σαράγιεβο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αμφότερες με εξαιρετική παρουσία στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, σε αντίθεση με την εικόνα που βγάζουν στα εγχώρια πρωταθλήματα. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν είναι τόσο καυτό φαβορί όσο υποδηλώνει το σετ αποδόσεων. Η Ντινάμο Μπρεστ μεσοεπιθετικά βρίσκει λύσεις και κρίνεται ικανή να κάνει τη ζημιά. Επιλογή να βρει δίχτυα η ομάδα από τη Λευκορωσία με απόδοση 1.67 στο Stoiximan.

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ – ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ (21:30)

Η Μίντιλαντ ηττήθηκε με σκορ 2-0 στην έδρα της Σοντερίσκε, ξεκίνησε με το αριστερό το φετινό πρωτάθλημα στη Δανία. Νωθρή εμφάνιση σε γενικές γραμμές, παρατάχθηκε με ορισμένες απουσίες και ήταν απογοητευτική. Δέχθηκε το πρώτο γκολ στο 57ο λεπτό, στη συνέχεια προσπάθησε να αντιδράσει, ρίσκαρε περισσότερο και δέχθηκε τη χαριστική βολή στο 90′. Στον δεύτερο προκριματικό γύρο, απέκλεισε τη Λουντογκόρετς, με το εκτός έδρας 1-0 στη Βουλγαρία.

Η Γιουνγκ Μπόις κατέκτησε πανάξια το περσινό πρωτάθλημα Ελβετίας, αν και για αρκετό χρονικό διάστημα βρισκόταν στη 2η θέση. Τερμάτισε στην κορυφή με 76 βαθμούς σε 36 αγωνιστικές και στο +8 από τη δεύτερη Σεντ Γκάλεν. Ταυτόχρονα, έκανε το νταμπλ με την επικράτησε 2-1 απέναντι στη Βασιλεία στον τελικό του Κυπέλλου (30/08). Στις 26/08 νίκησε άνετα εντός έδρας με σκορ 3-1 την Κλάκσβικ (Νήσοι Φερόες) και πήρε την πρόκριση για τον τρίτο προκριματικό γύρο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν για 13 διαδοχικές υποχρεώσεις στη διοργάνωση, τελευταία φορά που το έπραξε στις 02/08/17 με το 2-0 κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Μοιρασμένο ζευγάρι και αναμένεται μάχη με έπαθλο την πρόκριση στα πλέι οφ. Αμφότερες με ικανότητα στο σκοράρισμα, ταυτόχρονα και με θέματα στην άμυνα. Ποντάρισμα στο combo Goal/Goal+Over 2.5 σε απόδοση 2.15 στην Bet365.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed