Οδηγίες προς τους πολίτες της Παλλικής από τον Δήμο

Σε συνέχεια των ενεργειών λόγω του κύματος κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει με σφοδρότητα την περιοχή μας και πάντα σε συνεννόηση με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας , την Περιφέρεια και τις Αρχές επανερχόμαστε και τονίζουμε τις εξής οδηγίες προς τους πολίτες:
Όσοι μένουν ή χρησιμοποιούν υπόγειες κατοικίες ή επαγγελματικά κτήρια κοντά σε χειμάρρους ή ποτάμια να το αποφύγουν για απόψε.
Περιορίστε τις περιττές μετακινήσεις.Μείνετε στο σπίτι με ασφαλισμένα καλά τα παράθυρα και τις πόρτες.
Αν βρεθείτε με το αυτοκίνητο ή πεζοί μπροστά σε χείμαρρο ή ρέμα μην επιχειρήσετε να περάσετε απέναντι και σε καμία περίπτωση μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας.
Ταυτόχρονα :
Οι υπάλληλοι του Δήμοι Ληξουρίου θα βρίσκονται σε επιφυλακή και τα μηχανήματα σε ετοιμότητα.
Οι πρόεδροι των Κοινοτήτων καλούνται να ενημερώσουν όσους συμπολίτες μας που δεν έχουν πρόσβαση στα ΜΜΕ και το διαδίκτυο και να τους πληροφορήσουν για την κρισιμότητα της κατάστασης καθώς και για τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας , παράλληλα να είναι σε επαγρύπνηση και σε ετοιμότητα να παρέχουν ανά πάσα ώρα πληροφορίες στην Πολιτική Προστασία του Δήμου.
Οι ιδιοκτήτες μηχανημάτων έργου που είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο Πολιτικής Προστασίας να είναι σε επιφυλακή και τα μηχανήματά τους σε ετοιμότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.
Τα σχολεία και οι Παιδικοί Σταθμοί για αύριο Παρασκευή θα παραμείνουν κλειστά.
Οι ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου θα παραμείνουν κλειστές για σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή.
Τηλέφωνα επικοινωνίας 2671091018 , 6944711646.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Ληξουρίου

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed