Σοβαρό επεισόδιο σε χωριό της Κεφαλονιάς, η μητέρα του προέδρου επιτέθηκε στον ιερέα της ενορίας, αλλού το καλιμαύκι και αλλού το αντίδωρο

Τα… ύστερα του κόσμου έφτασαν και στην Κεφαλονιά και μάλιστα σε χωριό του νησιού μας, όπου την Τρίτη που μας πέρασε ο ιερέας της ενορίας δέχθηκε σφοδρή επίθεση από την μητέρα του προέδρου της Κοινότητας και μάλιστα μέσα στην εκκλησία.
Το σοβαρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε μετά την Θεία Λειτουργία κατά την διάρκεια που ο ιερέας μοίραζε το αντίδωρο στους πιστούς. Τότε εμφανίστηκε μπροστά του έξαλλη η μητέρα του προέδρου και μάλιστα ενεργού και προβεβλημένου προέδρου του νησιού μας και άρχισε να τον βρίζει με τον χειρότερο τρόπο, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που βρέθηκαν μπροστά σε αυτό το περιστατικό, του πέταξε στα μούτρα τα λουλούδια που κρατούσε, με αποτέλεσμα να γυρίσει ανάποδα ο δίσκος με το αντίδωρο και αυτό να πέσει κάτω. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η μητέρα του προέδρου πήγε εκεί και ζήτησε τον λόγο από τον ιερέα, αφού παρατήρησε ότι από μια εικόνα της εκκλησίας, στην οποία είχε τοποθετήσει παλαιότερα ένα τάμα, αυτό έλλειπε. Ο λεκτικός τραμπουκισμός και οι ακατανόμαστες φράσεις που ακούστηκαν από την συγκεκριμένη κυρία κατά του ιερέα έκαναν ακόμη και την εικόνα της Παναγίας να κοκκινίσει.
Μετά από αρκετή ώρα και μετά από την επέμβαση των ψυχραιμότερων, ο ιερέας έδειξε στην γυναίκα αυτή το τάμα της, το οποίο ήταν κλειδωμένο μαζί με άλλα τιμαλφή σε ασφαλές μέρες, προκειμένου να προστατευτεί από διαρρήκτες. Η γυναίκα αποχώρησε χωρίς να ζητήσει συγνώμη και όλοι έμειναν έκπληκτοι από το γεγονός που διαδραματίστηκε μπροστά τους, εντός του ιερού Ναού. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι υπάρχει προσωπική διαφορά μεταξύ του ιερέα της ενορίας και του προέδρου της Κοινότητας και για τον λόγο αυτό είχαμε αυτή την συμπεριφορά από την μητέρα του. Ο ιερέας δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο επεισόδιο, ωστόσο έχει ενημερωθεί τόσο ο Μητροπολίτης όσο και ο Δήμαρχος της περιοχής για τα τεκταινόμενα στην εκκλησία του χωριού. Αναμένουμε τις εξελίξεις και τις αντιδράσεις των έμμεσα εμπλεκομένων, δηλαδή προέδρου, Μητροπολίτη και Δημάρχου.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed