Καταγραφή και αποτίμηση ζημιών στους επαγγελματικούς χώρους Κεφαλονιάς και Ιθάκης, επιτόπιες αυτοψίες από Επιτροπές καταγραφής (τηλέφωνα)

Σας ενημερώνουμε ότι έχουν συγκροτηθεί από τη Διεύθυνση Διοικητικού – Οικονομικού της Π.Ε. Κεφαλληνίας και Ιθάκης, οι Επιτροπές καταγραφής και αποτίμησης ζημιών στις πληγείσες επιχειρήσεις στις Π.Ε. Κεφαλληνίας και Ιθάκης λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων τις 17ής και 18ής Σεπτεμβρίου 2020, τα οποία έπληξαν το σύνολο της επικράτειας των νησιών μας.
Οι Επιτροπές καταγραφής και αποτίμησης ζημιών θα προβούν σε επιτόπιες αυτοψίες στις πληγείσες περιοχές. Παρακαλούνται, όσοι έχουν υποστεί ζημία σε επαγγελματικούς χώρους, να επικοινωνήσουν για την υποβολή σχετικής αίτησης με τα πλήρη στοιχεία της επιχείρησης, στα κάτωθι στοιχεία επικοινωνίας κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες:
1. Με την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας – Τμήμα Γραμματείας στα τηλ. 26713.60542, 26713.60610 και 26713.60543 και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο email : tm_grammatias.kef@pin.gov.gr και
2. Με την Περιφερειακή Ενότητα Ιθάκης στο τηλέφωνο 26740.32903 και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, email : pe_ithakis@pin.gov.gr.
Επιπλέον στις περιπτώσεις που υπάρχει ανάγκη απομάκρυνσης των υλικών, οι επιχειρηματίες παρακαλούνται πριν την απομάκρυνση τους να φωτογραφίσουν την τρέχουσα κατάσταση προκειμένου να χρησιμοποιηθούν οι φωτογραφίες ως δικαιολογητικό τεκμηρίωσης των ζημιών ιδίως ως προς την κλίμακά τους.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ Π. ΤΡΑΥΛΟΣ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed