Ποντάρισμα στην Πρέμιερ Λιγκ με αποδόσεις 1.72 και 1.97

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (21/09) περιλαμβάνει την ολοκλήρωση στην πρώτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Η Άστον Βίλα υποδέχεται τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ σε ισορροπημένη και αμφίρροπη αναμέτρηση. Αργότερα, η Μάντσεστερ Σίτι κάνει πρεμιέρα στο φετινό πρωτάθλημα και δοκιμάζεται στην έδρα της υπολογίσιμης Γουλβς.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (20:00)

Η Άστον Βίλα νίκησε με σκορ 3-1 στην έδρα της Μπέρτον Άλμπιον, προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Επόμενος αντίπαλος στις 24/09 η Μπρίστολ Σίτι εκτός έδρας. Δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος, έτσι θα αγωνιστεί για πρώτη φορά απόψε το βράδυ. Στην περσινή Πρέμιερ Λιγκ τερμάτισε στη 17η θέση με 35 βαθμούς, στο +1 από τον υποβιβασμό και γλίτωσε τα χειρότερα. Μέτρια εικόνα στη μεγαλύτερη διάρκεια, αγωνιστικά δεν άξιζε την παραμείνει στην κατηγορία. Με εξαιρετική παράδοση όταν υποδέχεται τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, παραμένει αήττητη σε 13 διαδοχικές αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα. Προχώρησε στην απόκτηση του Εμιλιάνο Μαρτίνες (τερματοφύλακας) από την Άρσεναλ, που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε στα πέναλτι (1-1 κανονική διάρκεια) από την Μπέρνλι, αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Λιγκ Καπ. Στο πρωτάθλημα ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις, με την εντός έδρας ήττα 2-0 από την ανώτερη ποιοτικά Γουλβς. Πλήρωσε το νωθρό ξεκίνημα, δέχθηκε δύο τέρματα μέχρι το 6ο λεπτό και τέθηκε από νωρίς νοκ άουτ. Δύσκολα θα επαναλάβει το περσινό πλασάρισμα στον πίνακα της βαθμολογίας, βρίσκεται στο γκρουπ των ομάδων με στόχο την παραμονή. Ο τεχνικός δεν αντιμετωπίζει φρέσκα προβλήματα απουσιών, θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αμφότερες με στόχο την παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ, σε αναμέτρηση που όλα τα αποτελέσματα μοιάζουν ανοιχτά. Δύσκολα βγαίνει άκρη με την επιλογή σημείου (1Χ2), δεν αποκλείουμε να ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο χωρίς νικητή. Ποντάρισμα στο «Χ» ημίχρονο με απόδοση 1.97 στην Betshop.

ΓΟΥΛΒΣ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (22:15)

Η Γουλβς πραγματοποίησε θετική εκκίνηση στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Επικράτησε άνετα με σκορ 2-0 στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, σκοράροντας δύο τέρματα μέχρι το 6ο λεπτό και στη συνέχεια έκανε σωστή διαχείριση του αποτελέσματος. Απόλυτα ικανοποιημένος ο τεχνικός Νούνο Εσπιρίτο Σάντο, με τον Πορτογάλο τεχνικό να δίνει ντεμπούτο στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Παραχωρήθηκε στη Λίβερπουλ ο Ντιόγκο Ζότα (επιθετικός). Παραμένει αήττητη για 10 σερί υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Γιόνι Κάστρο (αμυντικός).

Η Μάντσεστερ Σίτι κάνει πρεμιέρα στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς δεν αγωνίστηκε την περασμένη εβδομάδα. Στόχος η επιστροφή στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, πιο πρόσφατη επίσημη αναμέτρηση στις 15/08 και η ήττα 3-1 από τη Λυών στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Απέκτησε τους Άκε (στόπερ/Μπόρνμουθ) και Φεράν Τόρες (επιθετικός/Βαλένθια). Παραχωρήθηκε ο Σάνε (εξτρέμ) στην Μπάγερν Μονάχου. Δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Σέρχιο Αγουέρο (βασικός επιθετικός) , εκτός αποστολής για τον ίδιο λόγο ο Λαπόρτ (αμυντικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Πρεμιέρα για τη Μάντσεστερ Σίτι με δύσκολη αποστολή, την περσινή σεζόν ηττήθηκε δύο φορές από τη Γουλβς στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν εξαιρετικό σύνολο, ικανότατο προπονητή και θα παλέψουν στα ίσια. Σε τιμές ανάξιες σχολιασμού το διπλό, περιμένουμε από τις δύο ομάδες να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Λογικά το σκορ θα κυμανθεί στα υψηλά επίπεδα, επιλογή το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.72 στην Betshop.

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed