Μέσω… Συμφερουπόλεως πήγαν οι δύο μισθοί του Δημάρχου Αργοστολίου στο Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, που δεν γνωρίζει τίποτε

Την προηγούμενη εβδομάδα αναρωτηθήκαμε, όπως έκαναν πολλοί συμπολίτες μας, αν ο Δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος, είχε καταθέσει δύο μισθούς του στο Νοσοκομείο, σύμφωνα με δημόσια δήλωσή του στα μέσα του περασμένου Μαρτίου.
Το ρεπορτάζ έγινε και αποδείχθηκε ότι τόσο ο διοικητής όσο και οι οικονομικές υπηρεσίες του Νοσοκομείου δεν ήξεραν τίποτε για την υπόθεση. Μάλιστα, επικοινωνήσαμε με μέλος του Δ.Σ. που μας είπε ότι ουδέποτε ήρθε προς συζήτηση η αποδοχή δωρεάς του Δημάρχου στο Νοσοκομείο. Το δημόσιο ερώτημα που διατυπώσαμε τότε τόσο στον Θεόφιλο Μιχαλάτο όσο και στον διοικητή του Νοσοκομείου ήταν αν έγινε αυτή η δωρεά και πότε. Απάντηση δεν πήραμε ποτέ, ωστόσο, αναδημοσιεύθηκε σε ιστοσελίδα της Κεφαλονιάς, συμφερόντων του κ. Μιχαλάτου, το δελτίο Τύπου της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Άγιος Λουκάς ο Ιατρός Συμφερουπόλεως», ότι ο Δήμαρχος είχε καταθέσει εκεί τους δύο μισθούς του για δράσεις στο Νοσοκομείο. Διαβάστε:
Η ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΡΩΓΗΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ Ο ΙΑΤΡΟΣ (ΣΥΜΦΕΡΟΥΠΟΛΕΩΣ)» ΕYXAΡΙΣΤΕΙ τον κ. Δήμαρχο Αργοστολίου ΘΕΟΦΙΛΟ ΜΙΧΑΛΑΤΟ 4.600 ευρώ για την Χορηγία δύο μισθών του για δράσεις στο Νοσοκομείο.
Κύριε Δήμαρχε, όταν λέτε ότι θα καταθέσετε δύο μισθούς στο Νοσοκομείο πάτε και τους καταθέτετε με όλες τις διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο. Δεν πάτε σε καμία Αστική, Φιλανθρωπική Εταιρία ή Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου τα χρήματα. Δεν αμφισβητούμε ότι τα χρήματά σας έφτασαν είτε μετρητά είτε με την μορφή φαρμάκων, κρεβατιών ή άλλου υγειονομικού υλικού, αλλά ο τρόπος που το κάνατε ήταν λάθος. Δίκαια μπορεί να αναρωτηθούν οι συμπολίτες μας ποια είναι η σχέση σας με την καθ’ όλα σεβαστή εταιρία της κας Αναστασιάδου, που έχει προσφέρει πολλά στο Νοσοκομείο Αργοστολίου και προτιμήσατε μέσω αυτής της οδού να φτάσουν τα χρήματά σας στο Νοσοκομείο. Ως Δήμαρχος, πιστός σε αυτά που λέτε δημόσια από την θέση του αξιώματός σας, έπρεπε να δώσετε το «ζεστό» χρήμα των μισθών στο ταμείο του Νοσοκομείου. Ως επιχειρηματίας και μάλιστα από τους μεγαλύτερους του νησιού, μπορείτε να έχετε οποιαδήποτε σχέση με την παραπάνω Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία Αγίου Λουκά του ιατρού Συμφερουπόλεως.
Σημείωση: Η ιστοσελίδα μας δεν ενημερώθηκε ποτέ από την συγκεκριμένη εταιρία για την κατάθεση εκεί των χρημάτων σας, αφού το δελτίο Τύπου στις 18/04/2020 δεν έφτασε ποτέ στο e-mail μας. Και εσείς όμως κ. Δήμαρχε, κάνατε μεγάλο φάουλ όταν δώσατε εντολή να δημοσιευτεί εκ νέου το παραπάνω δελτίο Τύπου σε ιστοσελίδα συμφερόντων σας και δεν βγήκατε ο ίδιος να μας ενημερώσετε με δήλωσή σας πότε και πως δώσατε τα χρήματα στο Νοσοκομείο.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed