Απίστευτη βοθρίλα, βουλωμένα φρεάτια από άκρη σε άκρη στο Αργοστόλι, τρομερά παράπονα από τους κατοίκους και είναι ακόμη Σεπτέμβρης

Η έντονη βροχόπτωση που είχαμε σήμερα το πρωί για περίπου μισή ώρα ήταν αρκετή για να πλημμυρίσουν πολλά σημεία του Αργοστολίου, οι δρόμοι να γίνουν αδιάβατοι και κάποια μαγαζιά να πλημμυρίσουν.
Ωστόσο, το φαινόμενο αυτό δεν είναι ξένο προς τους κατοίκους της πρωτεύουσας και ιδιαίτερα αυτούς που μένουν ή εργάζονται στην παραλιακή, αλλά το άλλο θέμα που προέκυψε ήταν ακόμη πιο σημαντικό. Για περίπου δύο ώρες σχεδόν ολόκληρο το Αργοστόλι θύμιζε βόθρο, με τις αναθυμιάσεις να κάνουν δύσκολη τη ζωή των κατοίκων ακόμη και μέσα στα σπίτια τους. Δεχθήκαμε πάνω από δέκα τηλέφωνα διαμαρτυρίας πολιτών, αλλά και καταγγελίες για βουλωμένα φρεάτια, που μόλις υποχώρησε το νερό της βροχής έβγαζαν από μέσα τόση βρώμα, που κάποιες φορές ξεπερνούσε και αυτή του 2018 και 2019 με το πρόβλημα του βιολογικού. Το φαινόμενο αυτό, από ότι μας έλεγαν οι πολίτες, εμφανίστηκε και μέσα σε σπίτια και μάλιστα μακριά από την παραλιακή. Εκεί όπου άνοιγαν τις πόρτες από τις τουαλέτες και η… ευωδία ήταν εξαπλωμένη στο χώρο. Όλοι ζητούσαν να παρθούν κάποια μέτρα, αφού ο χειμώνας είναι μπροστά μας, για να μην ξαναζήσουμε αυτό το φαινόμενο.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed