Το Σάββατο στην Κεφαλονιά η Φώφη Γεννημάτα, επίσκεψη στις πληγείσες περιοχές και συμβούλιο όλων των τοπικών στελεχών του ΚΙΝΑΛ

Το Σάββατο θα βρεθεί στο νησί μας η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, η οποία θα βρεθεί στις περιοχές που πλήγησαν από τον πρόσφατο κυκλώνα που χτύπησε την Κεφαλονιά, την Αγία Ευφημία και την Άσσο.
Η κα Γεννηματά, πέρα από τις κουβέντες που θα κάνει με τους κατοίκους, αλλά και τα συνεργεία που εξακολουθούν να εργάζονται εκεί, θα συναντηθεί με τους Δημάρχους Αργοστολίου και Σάμης, Θεόφιλο Μιχαλάτο και Γεράσιμο Μονιά. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ θα μεταβεί και στην Ιθάκη, όπου θα έχει επαφές τόσο με τον Έπαρχο, Θανάση Λιβιτσάνη όσο και με τον Δήμαρχο, Διονύση Στανίτσα. Με την επιστροφή της στην Κεφαλονιά θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τα στελέχη του τοπικού ΚΙΝΑΛ, όπου θα ακουστούν τα προβλήματα και θα παρθούν αποφάσεις για το μέλλον του Κινήματος στα νησιά μας. Την κα Γεννηματά υα συνοδεύσει στην Κεφαλονιά ο Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, Μανώλης Χριστουδουλάκης. Το αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψης θα γίνει γνωστό τις επόμενες ημέρες.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed