Κολυμβητήριο Αργοστολίου: Ο «γκαντέμης» Γιώργος Τσιλιμιδός, τα ανταλλακτικά από την Ιταλία και η… υπερκόπωση του Διονύση Μινέτου

Χθες έκλεισαν ακριβώς δύο εβδομάδες που το Κολυμβητήριο Αργοστολίου δεν λειτουργεί, με αποτέλεσμα τα παιδιά όλων των Ομίλων (Αργοστολίου και Ληξουρίου) να μην μπορούν να κάνουν προπόνηση και αυτοί που έχουν ανάγκη κάποιας θεραπείας να μην μπορούν να το χρησιμοποιήσουν.
Την περασμένη εβδομάδα ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, υπεύθυνος για την λειτουργία του Κολυμβητηρίου, Γιώργος Τσιλιμιδός, ενημέρωσε μέσω δελτίου Τύπου, ότι έχει καεί ο υποσταθμός της ΔΕΗ μετά το πέρασμα του κυκλώνα από το νησί μας και τα ανταλλακτικά για να φτιαχτεί θα έρχονται από την Ιταλία. Εντωμεταξύ, υπάρχουν αρκετά παράπονα, κυρίως από γονείς παιδιών και για τον λόγο αυτόν επικοινωνήσαμε με τον κ. Τσιλιμιδό, που μας ανέφερε τα εξής: «Δυστυχώς ο Ιανός μας έκανε να τρέχουμε ταυτόχρονα σε πολλά σημεία του Δήμου μας και ένα από αυτά ήταν και το Κολυμβητήριο. Διαπιστώθηκε σοβαρή βλάβη, οι Τεχνικές Υπηρεσίες απευθύνθηκαν στους ειδικούς συντηρητές και αυτοί με τη σειρά τους χρειάστηκε να παραγγείλουν ανταλλακτικά από την Ιταλία για την επισκευή του. Τα ανταλλακτικά θα φτάσουν σήμερα στο νησί μας και από αύριο θα αρχίσει η επισκευή του. Ελπίζουμε ότι μέχρι το αργότερο την Τετάρτη το Κολυμβητήριο θα δοθεί προς χρήση στους δημότες και τους αθλητές των ναυτικών συλλόγων μας».
Το ερώτημα ωστόσο που προκύπτει είναι αν υπήρξε ολιγωρία από τις Τεχνικές Υπηρεσίες, όπου προϊστάμενός τους είναι ο Διονύσης Μινέτος, έτσι ώστε να φτάσουμε στις 20 ημέρες για την πλήρη επισκευή του. Η αλήθεια είναι ότι έπεσαν πολλά πράγματα μαζεμένα στον κ. Μινέτο, που έπαθε μάλλον υπερκόπωση, αφού πέρα από τις συνέπειες του «Ιανού», είχε να σβήσει και την φωτιά στην Παλοστή, που του πήρε σχεδόν δύο εβδομάδες. Πάντως, το σίγουρο είναι ο Γιώργος Τσιλιμιδός μπορεί να χαρακτηριστεί και ως… γκαντέμης, αφού επί των ημερών του ως Δήμαρχος Αργοστολίου, είχε κλείσει πάλι το Κολυμβητήριο (για διαφορετικούς λόγους τότε) λίγο πριν παραδώσει στον τότε νέο Δήμαρχο Κεφαλονιάς, Αλέξανδρο Παρίση.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed