Συμπαράσταση του Δ.Σ. Ληξουρίου στον Δήμο Σάμης

Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ληξουρίου με την αριθ. 189/2020 απόφασή του αποφάσισε κατά πλειοψηφία τα εξής: Συμφωνούμε απολύτως με τις θέσεις που εκφράζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σάμης στο ψήφισμά του το οποίο έχει αναλυτικά ως εξής:
ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΑΜΗΣ
«Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Σάμης δηλώνει ότι δεν θα επιτρέψει καμιά πρόσδεση φορτηγών για εκφόρτωση ανεμογεννητριών στο Δήμο μας. Θεωρούμε εγκληματική ασέβεια να βρίσκεται εντός των Λιμένων μας μετά από το μέγεθος της καταστροφής που βιώνουμε από την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου. Θεωρούμε ότι η ύπαρξη των ανεμογεννητριών στο Δήμο μας φέρει μεγάλη ευθύνη για τα πλημμυρικά φαινόμενα που αντιμετωπίζουμε. Τα εγκλήματα του παρελθόντος δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να επαναληφθούν». Συντασσόμαστε με τον αγώνα του Δήμου Σάμης για την αποτροπή της εκφόρτωσης των ανεμογεννητριών. Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα που δίνουν και εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας. Συμφωνούμε με την εκτίμηση του Δημοτικού Συμβουλίου Σάμης ότι η εγκατάσταση των ανεμογεννητριών στην περιοχή έχει συντείνει σε μεγάλο βαθμό στις επανειλημμένες καταστροφές που έχουν συμβεί στην περιοχή.
Οι Δ.Σ. κ.κ. Μαντζουράτος, Δαμουλιάνος, Καπάτος, Φαρακλός και Συνοδινός-Βαλλιάνος μειοψήφησαν στηρίζοντας τις θέσεις και το ψήφισμα της Λαϊκής Συσπείρωσης Ληξουρίου.

Από τον Δήμο Ληξουρίου

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed