Με το 1.87 στη Λαμία και Φινλανδία στο 1.97

Μετρημένες στα δάχτυλα οι επιλογές στο πρόγραμμα της Δευτέρας (05/10). Στο πρωτάθλημα Ελλάδος, η Λαμία υποδέχεται τον Βόλο σε παιχνίδι κομβικής σημασίας για τους γηπεδούχους. Στη Φινλανδία, η Κουόπιο φιλοξενεί την Ίλβες και με νίκη θα σκαρφαλώσει στην κορυφή.

ΚΟΥΟΠΙΟ – ΙΛΒΕΣ (18:30) 

Η Κουόπιο ηττήθηκε 3-1 στη Ρουμανία από την Κλουζ, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στο Γιουρόπα Λιγκ. Εμφανώς κατώτερη, απέτυχε να απορροφήσει την πίεση και δέχθηκε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Το τρίτο στο 56′ της έδωσε τη χαριστική βολή, απλά πέτυχε το γκολ της τιμής στο τέλος. Πλέον στρέφει την προσοχή εντός συνόρων, όπου διεκδικεί με αρκετές αξιώσεις το φετινό πρωτάθλημα. Πιο πρόσφατη υποχρέωση στις 27/09, με το εκτός έδρας τρίποντο (2-0) απέναντι στη Μάριεχαμν. Έβδομη διαδοχική νίκη και μετά από 16 φετινές αγωνιστικές έχει συγκομιδή 37 βαθμών. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση, απέχει στο -1 από την πρωτοπόρο Ελσίνκι, αλλά έχει δώσει δύο παιχνίδια λιγότερα.

Η Ίλβες προέρχεται από πειστική εμφάνιση, επικρατώντας εντός έδρας με σκορ 4-0 απέναντι στην Τούρκου. Σκόραρε από δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο, πέτυχε δεύτερο σερί τρίποντο και χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ. Μετά από 17 αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα Φινλανδίας, έχει συγκομιδή 26 πόντους και καταλαμβάνει την 5η θέση, απέχει στο -5 από την 3η με ένα ματς λιγότερο. Μόλις μία εκτός έδρας ισοπαλία στις οκτώ πρόσφατες αγωνιστικές, με απολογισμό τρεις νίκες και τέσσερις ήττες. Σκόραρε στις οκτώ από τις εννέα τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις στην κατηγορία.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Κουόπιο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση εντός συνόρων, με νίκη θα σκαρφαλώσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Καλό σύνολο η Ίλβες, αλλά και με αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να λυγίσει στην ποιότητα των γηπεδούχων. Ποντάρισμα στον άσο με απόδοση 1.97 στην Bet365. 

Δοκίμασε εδώ πάνω από 5000 δωρεάν φρουτάκια!

ΛΑΜΙΑ – ΒΟΛΟΣ (19:30)

Η Λαμία ηττήθηκε με σκορ 3-0 στο «ΟΑΚΑ» από την ΑΕΚ, πραγματοποιώντας εμφάνιση κάτω του μετρίου. Δέχθηκε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ακόμα δύο στη συνέχεια και παραμένει άποντη στο φετινό πρωτάθλημα. Τρεις ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές, βρίσκεται ουραγός στην βαθμολογικό πίνακα και ο τεχνικός Πετράκης υπό τεράστια πίεση. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν σε όλες τις φετινές αναμετρήσεις, έχοντας δεχθεί συνολικά οκτώ τέρματα. Προχώρησε στην απόκτηση του Ντέλετις (εξτρέμ), με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ. Για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι Νιάσε (αμυντικός) και Ρόμανιτς (μεσοεπιθετικός).

Ο Βόλος απέσπασε εντός έδρας ισοπαλία 0-0 από τον ΠΑΟΚ, κάνοντας την έκπληξη της αγωνιστικής. Παρατάχθηκε με φουλ αμυντικούς προσανατολισμούς, δέχθηκε αφόρητη πίεση και γλίτωσε το γκολ σε αρκετές περιπτώσεις. Σημασία έχει πως έμεινε αλώβητος απέναντι σε μία ανώτερη και σαφέστατα πιο ποιοτική ομάδα, ενθαρρυντικό το ξεκίνημα στη φετινή Σούπερ Λιγκ 1. Μετά από τρεις αγωνιστικές έχει μαζέψει τέσσερις βαθμούς, με απολογισμό: μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα. Όλες οι φετινές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα κρίθηκαν οριακά, με το No Goal+Under 2.5 να εμφανίζεται και στις τρεις περιπτώσεις. Ενισχύθηκε με τις μεταγραφές των Νίνη (εξτρέμ) και Ουάρντα (επιθετικός), αμφότεροι θα κάνουν ντεμπούτο στο «ΔΑΚ Λαμίας». Στο αγωνιστικό σκέλος ο τεχνικός Λόπεθ δεν έχει διαθέσιμους τους Μήτογλου (αμυντικός) και Μπαρτόλο (μέσος).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Λαμία καίγεται για τη νίκη, αλλά δεν πατάει γερά στα πόδια της και ταυτόχρονα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Ο Βόλος θα παραταχθεί με τη γνωστή συνταγή, σε αναμέτρηση που δύσκολα θα ρισκάρει. Αναμένεται κλειστό ματς και επιλέγουμε την ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο, με απόδοση 1.87 στο Stoiximan.

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed