Στα χωριά της Θηνιάς και στα Ζόλα ο Βουλευτής, Παναγής Καππάτος, «έρχεται Νομοσχέδιο στη Βουλή για τις περιπτώσεις τέτοιων καταστροφών»

Το Σάββατο 3.10 επισκέφθηκα χωριά της περιοχής της Θηνιάς. Μαζί με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Θηναίας κ. Παναγή Κωνσταντάτο, επισκεφθήκαμε τα Κοντογουράτα, τα Καρδακάτα, τα Πετρικάτα και τη Ρίζα.
Είδαμε τις καταστροφές που προκάλεσε ο «Ιανός» στην περιοχή, ιδιαίτερα σε οικίες που λόγω υποχώρησης του εδάφους έχουν εκκενωθεί προσωρινά, ενώ συζητήσαμε ευρύτερα για ζητήματα της περιοχής της Θηνιάς.
Την Κυριακή 4.10 επισκέφθηκα τα Ζόλα με τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κ. Γιώργο Απέργη. Περπατήσαμε και είδαμε τα προβλήματα που προκάλεσε ο «Ιανός», τόσο στον οικισμό, όσο και στην παραλιακή ζώνη και ενημερώθηκα για όλα τα θέματα που η τοπική κοινότητα έχει ως προτεραιότητα για τα Ζόλα.
Ευχαριστώ τους Προέδρους κ. Κωνσταντάτο και κ. Απέργη. Η ενημέρωσή που μου έκαναν είναι ιδιαίτερα χρήσιμη, ειδικά σε μια εβδομάδα που συζητάμε και ψηφίζουμε στη Βουλή ένα σημαντικό νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών για τις αρμοδιότητες της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Παναγής Καππάτος
Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed