Γκολ στο Κίεβο με 2.22 και το 2.10 στην Ανδόρα

Ημέρα Nations League με το πρόγραμμα του Σαββάτου (10/10) να περιλαμβάνει αναμετρήσεις για την 3η αγωνιστική. Στο Κίεβο, η ντεφορμέ Ουκρανία υποδέχεται τη Γερμανία, που καλείται να αντιδράσει μετά τις σερί ισοπαλίες, Αμφίρροπο ζευγάρι το Ανδόρα-Μάλτα με όλα αποτελέσματα να μοιάζουν ανοιχτά και επιλογή στα γκολ άνω του διπλασιασμού.

Νόμιμο στοίχημα στη Championsbet!

ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ (21:45)

Η Ουκρανία διαλύθηκε με σκορ 7-1 από τη Γαλλία στο Παρίσι σε φιλικό προετοιμασίας. Κάκιστη εμφάνιση, αμυντικά έδειχνε να βρίσκεται σε άλλο γήπεδο και δέχθηκε τέσσερα τέρματα μέχρι το 39ο λεπτό. Στον όμιλο του Nations League και μετά από δύο αγωνιστικές, έχει μαζέψει τρεις βαθμούς. Προέρχεται από την ήττα 4-0 στην έδρα της Ισπανίας, ενώ στην πρεμιέρα νίκησε εντός έδρας 2-1 την Ελβετία. Μετράει τέσσερα σερί Over 2.5 Goal. Εκτός αποστολής οι Πιάτοβ (τερματοφύλακας), Κρίβτσοβ (αμυντικός), Στεπανένκο, Κονοπλιάνκα (μέσοι), Ζούνιορ Μοράες και Σούπριαγκα (επιθετικοί).

Η Γερμανία έφερε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 3-3 κόντρα στην Τουρκία σε φιλική αναμέτρηση. Τρίτη διαδοχική, καθώς είχαν προηγηθεί ακόμα δύο σε ισάριθμες αγωνιστικές στον όμιλο του Nations League. Στην πρεμιέρα ισοφαρίστηκε σε 1-1 στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Ισπανία, στη συνέχεια έφερε εκ νέου ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Ελβετίας, δεχόμενη την ισοφάριση στο 57ο λεπτό. Ασταθής αμυντικά το τελευταίο διάστημα, δυσκολεύεται σε μεγάλο βαθμό να κρατήσει το μηδέν. Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν οι τέσσερις τελευταίες υποχρεώσεις. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο τεχνικός Γιόακιμ Λεβ δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα απουσιών, θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σε κάκιστο μομέντουμ η Ουκρανία, προέρχεται από δύο βαριές ήττες και η ψυχολογία δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Η Γερμανία καλείται να αντιδράσει μετά τις διαδοχικές ισοπαλίες, αλλά στα μετόπισθεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Λογικά το σκορ θα ξεφύγει, επιλογή το Over 3.5 Goal σε απόδοση 2.22 στη Championsbet. 

ΑΝΔΟΡΑ – ΜΑΛΤΑ (21:45)

Μέτρια είναι τα δείγματά της Ανδόρας μέχρι στιγμής στη διοργάνωση. Στην πρεμιέρα, αντιμετώπισε τη Λετονία στη Ρίγα, όπου απέσπασε με αρκετή δόση τύχης το 0-0. Ήταν εμφανώς κατώτερη σε όλο το μέρος του αγώνα, ακόμη και με παίκτη παραπάνω από το 70’, ενώ γλύτωσε και από άστοχο πέναλτι του Ικάουνιεκς στο 56ο λεπτό. Στη συνέχεια, γνώρισε δίκαιη εντός έδρας ήττα από τα Νησιά Φερόε με το ελάχιστο σκορ, ωστόσο με την εμφάνιση που έκανε, θα έπρεπε να είχε ηττηθεί με περισσότερα γκολ διαφορά. Την Τετάρτη έδωσε φιλική αναμέτρηση απέναντι στο Πράσινο Ακρωτήρι εντός έδρας και έχασε με 2-1, σε ένα ματς όπου δεν έβγαλε καλά στοιχεία.

Η Μάλτα δεν έχει ικανοποιήσει ιδιαίτερα με την απόδοσή της έως τώρα στο Nations League. Στην πρεμιέρα απέναντι στα Νησία Φερόε, αν και κόντεψε να πάρει κάτι θετικό, έχοντας προβάδισμα με 2-1 από το 73ο λεπτό, το πρόσωπό της δεν ήταν καλό και γνώρισε δίκαια την ανατροπή, χάνοντας τελικά με 3-2. Στη συνέχεια ακολούθησε το εντός έδρα παιχνίδι με τη Λετονία, όπου έκανε πιο αξιόλογη εμφάνιση και έμεινε στο 1-1. Την Τετάρτη είχε εύκολο έργο απέναντι στο Γιβραλτάρ εντός έδρας σε φιλική αναμέτρηση και κέρδισε χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα με 2-0.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ισορροπημένη αναμέτρηση, σε ζευγάρι που όλα τα αποτελέσματα μοιάζουν ανοιχτά. Αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες και δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ σε υψηλά επίπεδα. Ποντάρισμα στα 2-3 γκολ με απόδοση 2.10 στη Championsbet.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed