Δωρεές προς την Α/Θμια και Β/Θμια Σχολική Επιτροπή Ιθάκης

Δύο ακόμη χρηματικές δωρεές προς την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Ιθάκης με σκοπό την αντιμετώπιση των συνεπειών του τυφώνα ΙΑΝΟΥ, πραγματοποιήθηκαν αυτές τις ημέρες. Πιο συγκεκριμένα:
α) Ο Κεφαλλονίτης πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά και Οικονομικός Επόπτης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Ιωάννης Βουτσινάς, έκανε χρηματική δωρεά ύψους 250 € προς τη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή Δήμου Ιθάκης με σκοπό την αγορά ενός νέου πολυμηχανήματος στο Γυμνάσιο-Λύκειο Ιθάκης και
β) Ο συμπατριώτης μας λογιστής-ασφαλιστικός πράκτορας Γεράσιμος Αγγελετάκης, η συμπατριώτισσά μας προϊσταμένη εσόδων ΕΦΚΑ Πειραιά Χριστίνα Βλάχου και ο Κεφαλλονίτης λογιστής Κωνσταντίνος Χρονόπουλος, και οι τρεις μέλη του Δ.Σ. της ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ & ΙΘΑΚΗΣΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, έκαναν χρηματική δωρεά ύψους 250 € προς την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του δήμου Ιθάκης με σκοπό την αγορά ενός νέου πολυμηχανήματος στο Νηπιαγωγείο του Πλατρειθιά.
Η προσφορά αυτή είναι σημαντική στην προσπάθεια που κάνουμε για την επούλωση και αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στο νησί της Ιθάκης. Τους ευχαριστούμε πολύ!

Γιάννης Τρελής

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed