Σε εξέλιξη βρίσκονται οι Δηλώσεις απώλειας ζωικού κεφαλαίου στον ΟΠΕΚΕΠΕ λόγω του κυκλώνα «Ιανού» σε Κεφαλονιά και Ιθάκη

Ο Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ) Κεφαλληνίας & Ιθάκης υπενθυμίζει ότι σύμφωνα με τον Οργανισμό Πληρωμών του Υ.Α.Α.Τ. σε εξέλιξη βρίσκεται η υποχρεωτική διαδικασία δηλώσεων απώλειας ζωικού κεφαλαίου από τους ΘιακοΚεφαλονίτες Κτηνοτρόφους που επλήγησαν από τον κυκλώνα ΙΑΝΟΣ.
Συγκεκριμένα επειδή η απώλεια ζώων λόγω πλημμύρας θεωρείται εξαιρετική περίσταση (Ανωτέρα Βία), γι’ αυτό οι ντόπιοι πληγέντες Κτηνοτρόφοι πρέπει να υποβάλλουν αίτημα στον Οργανισμό Πληρωμών προκειμένου να μην τους επιβληθούν διοικητικές κυρώσεις σε περίπτωση ελέγχων (διοικητικών, επιτόπιων, και διασταυρωτικών) που διενεργεί ο εν λόγω Οργανισμός. Για διευκρινήσεις και υποβοήθηση στην σύνταξη και υποβολή του συγκεκριμένου αιτήματος με τα συνοδευτικά δικαιολογητικά οι ενδιαφερόμενοι ΘιακοΚεφαλονίτες Κτηνοτρόφοι μπορούν να προσέρχονται στο Τμήμα Αγροτικών Επιδοτήσεων που λειτουργεί καθημερινά, από 8 πρωί έως 4 απόγευμα, στα κεντρικά γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ στην παραλιακή λεωφόρο Αντώνη Τρίτση 1 στο Αργοστόλι το αργότερο έως ΠΕΜΠΤΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020.

Από τον Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ) ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed