Άγρια μπινελίκια του γερο-Γνήσιου στον Σπύρο Ματιάτο, του ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι μόλις τον είδε να περνάει με το αυτοκίνητό του

Μάρτυρες ενός απίστευτου επεισοδίου γίναμε χθες το απόγευμα με πρωταγωνιστές τον πρώην Δήμαρχο Κεφαλονιάς, Αλέξανδρο Παρίση και τον πρώην… αγαπημένο του Αντιδήμαρχο, Σπύρο Ματιάτο.
Συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Παρίσης έπινε το απογευματινό του εσπρεσάκι σε μαγαζί της παραλιακής και έτυχε να περάσει ο Σπύρος Ματιάτος με το αυτοκίνητό του. Μέλος της παρέας του Γνήσιου του το έδειξε και από εκεί και πέρα όλοι καταλαβαίνετε τι ακολούθησε στην παρέα. Οι καταρράκτες του Νιαγάρα ξέπλυναν τον νυν Αντιδήμαρχο Ομαλών. Το τι ακούστηκε από τον στόμα του πρώην Δημάρχου δεν είχε προηγούμενο. Φυσικά τα αίτια αυτής της κατάστασης είναι η πολιτική σύμπραξη του κ. Ματιάτου με την παρούσα Δημοτική Αρχή του Θεόφιλου Μιχαλάτου, που τον τοποθέτησε και πάλι Αντιδήμαρχο Ομαλών. Ποιος είδε τον γερο-Γνήσιο και δεν τον φοβήθηκε. Πάνω στην τσαντίλα του αναφώνησε το κορυφαίο: «Δεν θα έρθουν οι επόμενες δημοτικές εκλογές; Τότε να δούμε πόσα απίδια θα πάρει ο σάκος για όλους αυτούς που με πρόδωσαν…».

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed