Με το 1.90 της Παρί Σεν Ζερμέν και το combo της Ρεν

Επιστροφή σε ρυθμούς πρωταθλημάτων, με το πρόγραμμα της Παρασκευής (16/10) να περιλαμβάνει την 7η αγωνιστική στη Λιγκ 1 Γαλλίας. Η πρωτοπόρος Ρεν δοκιμάζεται στην έδρα της ουραγού Ντιζόν και θα επιδιώξει να πάρει το τρίποντο, που θα τη διατηρήσει στην κορυφή. Αργότερα, η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενείται από τη Νιμ σε αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί τους πρωταθλητές Γαλλίας. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά για stoixima:

ΝΤΙΖΟΝ – ΡΕΝ (20:00)

Η Ντιζόν πραγματοποιεί τραγικό ξεκίνημα στη φετινή Λιγκ 1 Γαλλίας. Μετά από έξι αγωνιστικές, έχει μαζέψει ένα βαθμό και έχει συνολικό απολογισμό: μία ισοπαλία και πέντε ήττες. Πριν από τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ηττήθηκε με σκορ 3-0 στην έδρα της Μπορντό σε αναμέτρηση, που δέχθηκε δύο τέρματα μέχρι το 29ο λεπτό. Καλείται άμεσα να αντιδράσει, βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν σε όλες τις φετινές αναμετρήσεις, διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα με 13 τέρματα παθητικό. Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα τέσσερα παιχνίδια στην κατηγορία.

Η Ρεν κάνει εκπληκτικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι στην Ρεμς, σε παιχνίδι που αντιμετώπισε προβλήματα στην άμυνα. Παραμένει αήττητη μετά από έξι υποχρεώσεις στη Λιγκ 1 Γαλλίας, έχοντας συνολικό απολογισμό τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση στη σεζόν, με 14 γκολ και δύο περισσότερα από την πρωταθλήτρια Παρί Σεν Ζερμέν. Με Over 2.5 Goal ολοκληρώθηκαν οι πέντε από τις έξι υποχρεώσεις στην κατηγορία, ενώ οι τέσσερις συνδυάστηκαν με Goal/Goal.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Εξαιρετική η Ρεν πριν από τη διακοπή, πραγματοποιώντας το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα. Δοκιμάζεται στην έδρα της ασταθής και απογοητευτικής Ντιζόν, που αμυντικά έχει τεράστια κενά και δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν. Με δεδομένη την ποιότητα και το μομέντουμ, αξίζει να ρισκάρουμε στο combo 2+Over 2.5 Goal με απόδοση 2.85 στο Stoiximan.

ΝΙΜ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (22:00)

Η Νιμ διέκοψε το σερί των τεσσάρων αγωνιστικών χωρίς τρίποντο, με το εκτός έδρας 1-0 απέναντι στη Μονπελιέ. Σκόραρε το καθοριστικό γκολ στο 84ο λεπτό, πήρε πολύτιμη βαθμολογική ανάσα και πήγε στη διακοπή πιο ήρεμη. Μετά από έξι αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα, έχει μαζέψει οκτώ βαθμούς και έχει φέρει από δύο φορές κάθε αποτέλεσμα (1Χ2). Προέρχεται από τρία διαδοχικά Under 2.5 Goal, μοιρασμένα τα Under/Over και το έχει εμφανίσει από τρεις φορές έκαστος.

Η Παρί Σεν Ζερμέν προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα Γαλλίας. Τελευταίο θύμα για το σύνολο του Τόμας Τούχελ, η Ανζέ με το εντός έδρας 6-1 και συνεχίζει να βρίσκεται σε απόσταση βολής από την κορυφή της βαθμολογίας. Μετά από έξι παιχνίδια έχει 12 πόντους με απολογισμό, τέσσερις νίκες και δύο ήττες. Το Under 2.5 Goal εμφανίστηκε στις τέσσερις από τις έξι φετινές υποχρεώσεις. Στις 20/10/20 κάνει πρεμιέρα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, υποδεχόμενη τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ζευγάρι με καυτό φαβορί και την Παρί Σεν Ζερμέν να έχει τον πρώτο λόγο. Παρά τις απουσίες και τους μπόλικους διεθνείς, οι πρωταθλητές Γαλλίας αναμένεται να δώσουν ακόμα μία παράσταση. Το διπλό προσφέρεται φυσιολογικά σε χαμηλά επίπεδα, ανεβάζουμε το ρίσκο για μεγαλύτερη απόδοση, με το 2 Ημίχρονο/2 Τελικό στο 1.90 στην Bet365.

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed