Αλέξανδρος Παντελειός: «Η υβριδική πλειοψηφία της Δημοτικής Αρχής και η ντροπή που νοιώθουμε όταν κοιτάμε τις καθαρίστριες στα μάτια»

Η διάταξη που απαιτεί ελληνική ιθαγένεια ή πιστοποιητικό γλωσσομάθειας από γυναίκες που υπηρετούν χρόνια την καθαριότητα των σχολείων μας είναι προβληματική. Η λύση στο πρόβλημα έρχεται από την διάταξη που επιτρέπει να προσληφθεί το 20% του συνολικού αριθμού των καθαριστριών με σύμβαση έργου, με το κόστος να βαρύνει το Δήμο.
Θεωρούμε ότι το ποσό που θα επιβαρυνθεί ο Δήμος δεν συγκρίνεται με την υπεράσπιση της αξιοπρέπειας των ανθρώπων που σήμερα νιώθουν τη διάκριση της κοινωνίας μας λόγω της καταγωγής τους. Στο συγκεκριμένο θέμα κατατέθηκε από σύσσωμη την αντιπολίτευση η δίκαιη πρόταση να προσληφθούν οι απολυμένες καθαρίστριες με σύμβαση έργου, όμως η υβριδική πλειοψηφία που έχει συγκεντρώσει η δημοτική αρχή, επέτρεψε την ισχνή επικράτηση της πρότασης του Δημάρχου με 12 ψήφους έναντι 11, γεγονός που μας κάνει να ντρεπόμαστε να κοιτάξουμε αυτές τις γυναίκες στα μάτια.

Αλέξανδρος Παντελειός
Δημοτική παράταξη «Κεφαλονιά νησί για όλους»

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed