Δωρεά ύψους 10.000 ευρώ έκανε ο Δήμος Ληξουρίου στο Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο, ευχαριστήριο από τον διοικητή, Δημήτρη Δημουλιό

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Ληξουρίου και όλα τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την απόφαση δωρεάς ύψους 10.000 ευρώ από ιδίους πόρους προς το Νοσοκομείο μας, η οποία υλοποιήθηκε σήμερα.
Το Νοσοκομείο μας με την εν λόγω δωρεά καλύπτει σημαντικές ανάγκες σε Ιατροτεχνολογικό Εξοπλισμό προς όφελος των Δημοτών και των Επισκεπτών μας, στην περίοδο πανδημίας που διανύουμε.
Ο Αν. Διοικητής
Δημήτρης Δημουλιός

Στην δωρεά υπερσύγχρονων και αναγκαίων μηχανημάτων για τις ανάγκες του Μαντζαβινατείου Νοσοκομείου Ληξουρίου, προχώρησε ο Δήμος Ληξουρίου εφαρμόζοντας την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Τα μηχανήματα παρέδωσαν στο Νοσοκομείο της πόλης μας ο Δήμαρχος Ληξουρίου κ. Γεώργιος Κατσιβέλης, ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας κ. Γάλεμπ Ντιουάνι και ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Δημήτριος Μαρκέτος. Από πλευράς του Νοσοκομείου, η δωρεά παρελήφθη από τον Αναπληρωτή Διοικητή του Μαντζαβινατείου κ. Δημήτριο Δημουλιό. Η Διοίκηση του Νοσοκομείου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους για την σημαντική δωρεά τους η οποία αποδεικνύει την κοινωνική ευαισθησία της Δημοτικής Αρχής αλλά και την έμπρακτη στήριξή της στην κατεύθυνση της βιωσιμότητας και της αναβάθμισης των παρεχομένων υπηρεσιών στους πολίτες του.
Ο Δήμαρχος και οι Αντιδημάρχοι ενημερώθηκαν από τον κ. Δημουλιό για τα ζητήματα του Νοσοκομείου μας. Όσον αφορά την δωρεά, παρελήφθησαν τα ακόλουθα μηχανήματα και αναλώσιμα υλικά:
Ένας Κλίβανος υγρής αποστείρωσης ICANCLANE CLASS B 18LT,
ένας Ηλεκτροκαρδιογράφος cardioline ecg 100 lt 6κάναλος,
μιά Οθόνη Μόνιτορ biocare pm900,
τρείς Φιάλες Οξυγόνου 10 Kb,
μιά φορητή αναρρόφηση askir 36BR με μπαταρία.
ένας νιπτήρας Χειρουργείου
ένας Αισθητήρας Οξύμετρου παίδων για απινιδωτή resculife,
Μιά συσκευή θερμικής συγκόλλησης ρολλών αποστείρωσης,
μιά περιχειρίδα Παίδων απινιδωτή resculife,
μιά Περιχειρίδα Παχυσάρκων απινιδωτή resculife,
50 τεμάχια Χαρτί καρδιογράφου 10Χ20 cardioline,
μιά επιτοίχια βάση αγκώνος,
δυό συσκευές αντισηπτικού σαπουνιού,
μιά συσκευή αγκώνος αντισηπτικού.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Ληξουρίου

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed