Σκοράρουν στη Γερμανία και 2.12 στην Ισπανία

Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλαμβάνει δράση από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Μπούντεσλιγκα Γερμανίας, η απογοητευτική Σάλκε υποδέχεται τη Στουτγκάρδη. Αργότερα στην ισπανική Λα Λίγκα, διεξάγεται αμφίρροπη αναμέτρηση με το ζευγάρι Εϊμπάρ-Κάντιθ.

Δείτε εδώ πως μπορείτε να κάνετε bwin εγγραφή.

ΣΑΛΚΕ – ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ (21:30)

Η Σάλκε δεν κατάφερε να εμφανιστεί καθόλου ανταγωνιστική στο ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ απέναντι στην Ντόρτμουντ. Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα έπαιξε παθητικά και δεν ήταν απειλητική από τη μέση και μπροστά, με αποτέλεσμα να ηττηθεί δίκαια με 3-0. Έτσι, συνέχισε να απογοητεύει με τις εμφανίσεις της έως τώρα στο πρωτάθλημα, αφού μέσα σε 5 παιχνίδια που έχει δώσει, έχει συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό, ο οποίος ήταν στο εντός έδρας 1-1 απέναντι στην Ουνιόν Βερολίνου. Over οι 6 από τις 7 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Χωρίς ήττα στα 8 τελευταία της ματς κόντρα στη Στουτγκάρδη. Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Καμπάκ (αμυντικός). Σταθερά εκτός πλάνων οι τραυματίες Φέρμαν (τερματοφύλακας) και Σερντάρ (μέσος).

Η Στουτγκάρδη αν και ήταν το φαβορί της αναμέτρησης απέναντι στην Κολωνία εντός έδρας, δεν κατάφερε να εμφανίσει καλύτερο πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο κι έμεινε στο 1-1, σκορ το οποίο διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο. Παρά τη σημαντική απώλεια βαθμών, η ψυχολογία της παραμένει στα ύψη, αφού το ξεκίνημά της στο πρωτάθλημα είναι εξαιρετικό, αγνοώντας την ήττα στις πρώτες πέντε «στροφές» της Μπουντεσλίγκα, με ρεκόρ 2-2-1. Αρκετά ικανοποιητικά είναι τα δείγματα που έχει βγάλει μέχρι στιγμής. Έρχεται από 5 συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Μαυροπάνος και Άντον (αμυντικοί).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Σάλκε χρειάζεται άμεσα θετικό αποτέλεσμα, τη στιγμή που η Στουτγκάρδη μεσοεπιθετικά βρίσκει λύσεις και σκοράρει. Λογικά θα ανοίξει ο ρυθμός, αμφότερες μπορούν να βρουν δίχτυα, ποντάρισμα στο Goal/Goal με απόδοση 1.55 στο Stoiximan.

ΕΪΜΠΑΡ – ΚΑΝΤΙΘ (22:00)

H Εϊμπάρ έκανε μεγάλη έκπληξη την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Σεβίλλης. Αν και δέχθηκε έντονη πίεση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, έπαιξε σφιχτά στην άμυνα και έχοντας προηγηθεί από το 41’, κατάφερε να πάρει το διπλό με 1-0. Αρκετά ικανοποιητική είναι η πορεία της μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Πάντα εμφανίζεται με πειθαρχημένο πρόσωπο στις αναμετρήσεις της και προσέχει τα νώτα της, χωρίς να παίρνει πολλά ρίσκα μεσοεπιθετικά. Μετράει 3 σερί ματς χωρίς ήττα και βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας. Από το παιχνίδι της Παρασκευής θα απουσιάσουν οι χρήσιμοι Ρέθιο και Πέδρο Λεόν (χαφ).

Η Κάντιθ Κατάφερε να εξουδετερώσει τις επιθέσεις της Βιγιαρεάλ και την άφησε να κρατήσει χωρίς ουσία την κατοχή. Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης έπαιξε παθητικά και δεν μπόρεσε να βρει το γκολ στην αντεπίθεση, ωστόσο αμυντικά ήταν αρκετά καλή και απέσπασε το πολύτιμο 0-0. Η νεοφώτιστη ομάδα, αποτελεί μία από τις εκπλήξεις του πρωταθλήματος έως τώρα. Έχει ήδη συγκεντρώσει 11 βαθμούς και βρίσκεται στην 6η θέση του πίνακα. Νωρίτερα είχε νικήσει με 1-0 τη Ρεάλ Μαδρίτης εκτός έδρας. Μετράει 4 σερί αγώνες χωρίς ήττα. Under τα 5 από τα 6 τελευταία της παιχνίδια. Στο αγωνιστικό σκέλος δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Καρθελέν και Μάουρο (αμυντικοί), αμφότεροι λογιζόμενοι ως βασικοί.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αμφίρροπη αναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων, που προέρχονται από θετικά αποτελέσματα. Δύσκολα βγαίνει άκρη με την επιλογή σημείου, σε ζευγάρι που όλα μοιάζουν πιθανά και κανένα αποτέλεσμα δεν θα προκαλέσει έκπληξη. Σε αναζήτηση εναλλακτικών καταλήγουμε στα 2-3 τέρματα με απόδοση 2.12 στο Stoiximan, επιλογή που καλύπτει αρκετά ενδεχόμενα.

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed