Ο Καρλέτο, ο Χάμες και η… άμυνα της πλάκας

H Εβερτον υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το μεσημέρι του Σαββάτου, στο ενσταντανέ η… καταπληκτική άμυνα της Γιουνάιτεντ στο 11ο λεπτό, δευτερόλεπτα προτού η Μπασάκσεχιρ ανοίξει το σκορ την Τετάρτη (σ.σ. τι ωραίο ήταν αυτό το 9.75…). Ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, άμυνα της πλάκας, ανύπαρκτοι συνδυασμοί ενώ, μετά το 1-0 από την Αρσεναλ την Κυριακή, για πρώτη φορά από το 1972 δεν έχει νίκη στα πρώτα τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ!

Το ερώτημα είναι η Εβερτον, που μπήκε… φορτσάτη αλλά έκτοτε έκανε, σε τρία ματς, μια ισοπαλία, έρχεται από ήττα 2-1 στο Νιούκαστλ αλλά εκεί έπαιξε με ελλείψεις. Εξ αυτών γυρίζει ο μπακ Ντιν, παραμένει τιμωρημένος ο Ρισάρλισον, το ερώτημα είναι αν προλάβει να γυρίσει ο Χάμες, που θεωρείται το πιθανότερο.

Ισόπαλα και τα δύο περσινά τους, μονάχα μια νίκη η Εβερτον στα τελευταία δέκα και στις δύο έδρες (1-4-5), μόνο ένας άσος στα τελευταία πέντε στο «Γκούντισον Παρκ», συνολικά εκεί 42-21-28 στο πρωτάθλημα.

Ενδιαφέρον, σε στατιστικά για δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος, έχει και το αντάμωμα του Κάρλο Αντσελότι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία αντιμετωπίζει για 16η φορά μετρώντας 6-3-6 ως τώρα και, επιμέρους, 4-1-2 ως γηπεδούχος. Οι μόνες του ήττες ήταν το ’99 ως τεχνικός της Γιουβέντους (2-3 στον ημιτελικό) και το ’11 ως τεχνικός της Τσέλσι (0-1, προημιτελικός Champions League). Στην Premier League όμως, και σε τρία ματς ως γηπεδούχος, δύο με την Τσέλσι (ισάριθμες νίκες) κι ένα με την Εβερτον (το περσινό 1-1) είναι αήττητος…

Στο οποίο 1-1 ακυρώθηκε στο 93’ μέσω VAR γκολ του Κάλβερτ Λιούιν. Ο διαιτητής Κρις Κάβανα υπέδειξε οφσάιντ τον Σίγκουρντσον, ο οποίος όμως δεν είχε ακουμπήσει καν την μπάλα, κάνοντας έξαλλο τον «Καρλέτο»!

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου στο Foxbet.gr

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed