Με το 2.20 της Ισλανδίας και το ημίχρονο στη Σερβία

Από το πρόγραμμα της Πέμπτης (12/11), ξεχωρίζει η τελική φάση των πλέι οφ για το Euro του επόμενου καλοκαιριού. Η Ουγγαρία υποδέχεται την Ισλανδία, ενώ την ίδια ώρα η Σερβία φιλοξενεί τη Σκωτία.

Δείτε εδώ τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΙΣΛΑΝΔΙΑ (21:45)

H Ουγγαρία νίκησε πανεύκολα με σκορ 3-1 στην έδρα της Βουλγαρίας, εξασφαλίζοντας πανάξια το εισιτήριο για τα τελικά των πλέι οφ. Σκόραρε τρεις φορές σε καίρια χρονικά διαστήματα, απλά δέχθηκε τη μείωση προς το τέλος της αναμέτρησης. Έκτοτε ακολούθησαν δύο αναμετρήσεις για τον όμιλο του Nations League, πήρε τέσσερις βαθμούς και το πρόσημο κρίνεται θετικό. Στις 11/10 νίκησε 1-0 στο Βελιγράδι τη Σερβία και απέσπασε «λευκή» ισοπαλία στην έδρα της Ρωσίας. Στο φινάλε των υποχρεώσεων αντιμετωπίζει κατά σειρά τις Σερβία και Τουρκία εντός έδρας, θα δώσει μάχη για την κατάληψη της πρώτης θέσης. Χωρίς ισοπαλία για 13 (οκτώ νίκες, πέντε ήττες) διαδοχικές αναμετρήσεις σε προκριματική φάση Euro, τελευταία στις 07/09/15 με 1-1 στην έδρα της Β. Ιρλανδίας.

Η Ισλανδία επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-1 απέναντι στη Ρουμανία, πήρε την πρόκριση και θα διεκδικήσει την παρουσία στο Euro το επόμενο καλοκαίρι. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Γκίλφι Σίγκουρντσον, με τον μέσο της Έβερτον να σκοράρει δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο. Αυτή ήταν και η μοναδική νίκη της Ισλανδίας στις πέντε πρόσφατες υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Στον όμιλο του Nations League, μετράει τέσσερις ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές και βρίσκεται ουραγός στη βαθμολογία. Πιο πρόσφατη επίσημη αναμέτρηση στις 14/10, με την εντός έδρας ήττα 2-1 από το ανώτερο ποιοτικά Βέλγιο. Ακολουθούν τα παιχνίδια με Δανία (15/11) εκτός και Αγγλία (18/11) εντός έδρας. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν για πέντε διαδοχικές αναμετρήσεις.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ισορροπημένη αναμέτρηση και η πρόκριση αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Η Ουγγαρία δείχνει σε καλύτερη κατάσταση, τη στιγμή που η Ισλανδία τα τελευταία χρόνια έχει περισσότερη εμπειρία από ανάλογες καταστάσεις. Σε αποδόσεις αουτσάιντερ αξίζει να ποντάρουμε στην πρόκριση των Ισλανδών, με απόδοση 2.20 στο Stoiximan.

ΣΕΡΒΙΑ – ΣΚΩΤΙΑ (21:45)

Σε αναμέτρηση θρίλερ, η Σερβία επικράτησε 2-1 στην παράταση στο Όσλο απέναντι στη Νορβηγία. Το γκολ του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στο 102′, έδωσε την πρόκριση στους Βαλκάνιους και μπροστά τους έχουν ένα εμπόδιο για τη συμμετοχή στην τελική φάση του Euro. Στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις για τον όμιλο του Nations League, ηττήθηκε εντός έδρας 1-0 από την Ουγγαρία και στη συνέχεια έφερε εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 κόντρα στην Τουρκία. Μετά τον «τελικό» πρόκρισης στα πλέι οφ, ακολουθούν τα παιχνίδια με Ουγγαρία (εκτός) και Ρωσία (εντός) στις 15/11 και 18/11 αντίστοιχα. Χωρίς νίκη σε 90λεπτο για έξι σερί υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό: τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Η Σκωτία εμφανίστηκε πιο ψύχραιμη στα πέναλτι, νίκησε εντός έδρας το Ισραήλ και θα παίξει στον τελικό των πλέι οφ. Στο παιχνίδι της Πέμπτης (12/11) θα επιδιώξει να δώσει το παρών στο Euro, μετά από το μακρινό 1996 και τα γήπεδα της Αγγλίας. Τελευταία επίσημη υποχρέωση για το σύνολο του Στιβ Κλαρκ στις 14/10, όταν και επικράτησε εντός έδρας 1-0 απέναντι στην Τσεχία και συνέχισε την ανοδική πορεία στον όμιλο του Nations League. Ακολουθούν τα παιχνίδια με Σλοβακία και και Ισραήλ εκτός έδρας. Αήττητη για οκτώ (έξι νίκες, δύο ισοπαλίες) διαδοχικές αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, πιο πρόσφατη στις 10/10/19 με 4-0 στην έδρα της Ρωσίας. Με Under 2.5 Goal ολοκληρώθηκαν οι τέσσερις από τις πέντε επίσημες αναμετρήσεις.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δεν βρίσκεται σε καλή φάση η Σερβία για να προσφέρεται σε τιμές ξεκάθαρου φαβορί. Αντίθετα, η Σκωτία διανύει εξαιρετική φόρμα και προέρχεται από αήττητο σερί οκτώ αναμετρήσεων. Αναμένεται μάχη στο Βελιγράδι με έπαθλο την πρόκριση, σε παιχνίδι που θα κριθεί οριακά. Αμφότερες δύσκολα θα ρισκάρουν από νωρίς, επιλογή η ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο με απόδοση 2.05 στο Stoiximan. 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed