Αντιδήμαρχος στην Κεφαλονιά βρέθηκε θετικός στον covid 19, τρέχει και δεν φτάνει ο Δήμαρχος της περιοχής, σε καραντίνα ο Αντιδήμαρχος

Ήταν θέμα χρόνου ο κορωναϊός να χτυπήσει την πόρτα σε κάποιον αιρετό το νησιού μας, αφού η δουλειά τους είναι να βρίσκονται ανάμεσα στον κόσμο για να προσπαθούν να λύνουν προβλήματα.
Είναι γνωστό και αποδεδειγμένο ότι ο κορωναϊός δεν κάνει διακρίσεις και φυσικά δεν χτυπάει την πόρτα μόνο στους ηλικιωμένους. Θετικός σε αυτόν διαγνώστηκε Αντιδήμαρχος στην Κεφαλονιά και μάλιστα το ανακάλυψε καθυστερημένα, αφού για 2-3 ημέρες κυκλοφορούσε χωρίς να συμβαίνει τίποτε. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόσωπο του οικογενειακού του περιβάλλοντος είχε ταξιδέψει στην βόρεια Ελλάδα την προηγούμενη εβδομάδα και με την επιστροφή του στο νησί μας εμφάνισε ήπια συμπτώματα και δεν έδειξε άμεσα την απαιτούμενη προσοχή, αφού υπέθεσε ότι πρόκειται για ένα απλό κρυολόγημα. Έτσι χάθηκε πολύτιμος χρόνος, ήρθε σε επαφή με αρκετό κόσμο και προχθές διαγνώστηκε με κορωναϊό. Μοιραία ο Αντιδήμαρχος, μετά από ιχνηλάτηση βρέθηκε και αυτός θετικός και πλέον οι… καμπάνες χτυπούν. Ο Δήμαρχος της περιοχής έχει βαρέσει συναγερμό και έτρεξε από τους πρώτους να κάνει το τεστ. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες δεν κινδυνεύει κανένα από τα μέλη της οικογενείας του Αντιδήμαρχου, που έχει μπει σε καραντίνα για δύο εβδομάδες. Ευχόμαστε περαστικά στον ίδιο και καλή τύχη σε αυτούς που είχαν επαφή μαζί τους τις 2-3 ημέρες που προηγήθηκαν του δικού του θετικού τεστ.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed