Διπλασιασμός στη Γερμανία και ειδικό στην Πορτογαλία

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (14/11), περιλαμβάνει αναμετρήσεις από την 5η αγωνιστική στους ομίλους του Nations League. Ενδιαφέροντα ζευγάρια, με την Πορτογαλία να υποδέχεται τη Γαλλία και τη Γερμανία να φιλοξενεί την Ουκρανία.

Διαβάστε εδώ την Stoiximan Αξιολόγηση.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ (21:45)

H Πορτογαλία διέλυσε εντός έδρας με σκορ 7-0 την αδύναμη Ανδόρα, στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης. Εμφανώς ανώτερο το σύνολο του Φερνάντο Σάντος, προηγήθηκε με δύο τέρματα στο 29ο λεπτό και στο β΄ημίχρονο έκανε επίδειξη δύναμης. Πλέον ρίχνεται στην τελική ευθεία στον όμιλο του Nations League, πιο πρόσφατη υποχρέωση στις 14/10 με το άνετο 3-0 στη Λισαβόνα απέναντι στη Σουηδία. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές παραμένει αήττητη, με απολογισμό τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Στο σημερινό παιχνίδι αντιμετωπίζει τη Γαλλία, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν και θα παίξουν για την 1η θέση. Στο φινάλε (17/11) δοκιμάζεται στην έδρα της Κροατίας. Αήττητη για οκτώ (έξι νίκες, δύο ισοπαλίες) διαδοχικές αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, τελευταία στις 14/10/19 με 2-1 στην έδρα της Ουκρανίας. Δεν αναφέρονται προβλήματα απουσιών για τους Ίβηρες.

Η Γαλλία έπεσε θύμα έκπληξης, ηττήθηκε με σκορ 2-0 στο Παρίσι από τη Φινλανδία σε φιλικό προετοιμασίας. Νωθρή εμφάνιση σε γενικές γραμμές, δέχθηκε δύο γκολ στο διάστημα 28′-31′ και στη συνέχεια απέτυχε να βγάλει την παραμικρή αντίδραση. Στην πιο πρόσφατη (14/10) επίσημη αναμέτρηση, νίκησε με 2-1 στο Ζάγκρεμπ την Κροατία και παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της πρώτης θέσης. Πρακτικά το αποψινό παιχνίδι με την Πορτογαλία θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη στον όμιλο. Την τελευταία (17/11) αγωνιστική υποδέχεται τη Σουηδία. Μόλις μία ήττα σε συνολικά οκτώ παιχνίδια στη διοργάνωση, με απολογισμό: πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. Αμφίβολη η συμμετοχή του Κιλιάν Μ’Μπαπέ (επιθετικός), που ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Το ντέρμπι του ομίλου, που θα κρίνει πιθανότατα την πρωτιά και τις δύο ομάδες να προέρχονται από αήττητο σερί σε επίσημες υποχρεώσεις. Η Πορτογαλία θα παραταχθεί με όλα της τα όπλα, τη στιγμή που ο Μ’Μπαπέ κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολος. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες, επιλογή η ισοπαλία από την ενότητα «Ημίχρονο ή Τελικό» με απόδοση 1.68 στο Stoiximan.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ (21:45)

Η Γερμανία επικράτησε εντός έδρας 1-0 απέναντι στην Τσεχία σε φιλικό παιχνίδι στις 11/11. Σκόραρε στο 13ο λεπτό και διεύρυνε το αήττητο σερί σε 11 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Συνολικός απολογισμός: έξι νίκες και πέντε ισοπαλίες, με τελευταία (06/09/19) ήττα από την Ολλανδία με το εντός έδρας 4-2. Σκόραρε τουλάχιστον από ένα γκολ στα 19 πρόσφατα παιχνίδια (επίσημα, φιλικά). Τον περασμένο μήνα έφερε εντός έδρας ισοπαλία, με το χορταστικό 3-3 κόντρα στην Ελβετία για τον όμιλο του Nations League. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές έχει έξι βαθμούς, απέχει στο -1 από την πρωτοπόρο Ισπανία. Στο φινάλε των υποχρεώσεων στο γκρουπ, δοκιμάζεται στην έδρα των «φούριας ρόχας». Εκτός αποστολής ο βασικός Κίμιχ (μπακ/χαφ), δύσκολα θα προλάβει ο Γκόσενς (αμυντικός).

Η Ουκρανία ηττήθηκε 2-0 στην έδρα της Πολωνίας σε φιλική αναμέτρηση. Δέχθηκε από ένα γκολ (40′, 62′) σε κάθε ημίχρονο, απέτυχε να αντιδράσει και έμεινε στο απόλυτο μηδέν. Στις 13/10 έκανε την έκπληξη, επικρατώντας εντός έδρας με σκορ 1-0 απέναντι στην Ισπανία. Μάλιστα, το αποτέλεσμα αποκτάει ακόμα μεγαλύτερη αξία, καθώς παρατάχθηκε με σημαντικές απουσίες. Μετά από τέσσερα παιχνίδια στον όμιλο του Nations League, έχει συγκεντρώσει έξι βαθμούς και απέχει στο -1 από την κορυφή. Στο φινάλε (17/11) δοκιμάζεται στην έδρα της Ελβετίας και θεωρητικά έχει ελπίδες για να «κλέψει» την πρωτιά. Εκτός αποστολής ο τιμωρημένος Σιντορτσούκ (μέσος).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αναμέτρηση με φαβορί, ωστόσο η Γερμανία θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή αμυντικά. Η Ουκρανία κρίνεται επικίνδυνη και ταυτόχρονα αψυχολόγητη, με βάση τα αποτελέσματα που φέρνει. Αναμένεται ανοιχτό παιχνίδι, αμφότερες διαθέτουν ποιότητα μεσοεπιθετικά, ποντάρισμα στο combo Goal/Goal+Over 2.5 Goal με απόδοση 2.00 στο Stoiximan.

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed