Με το χάντικαπ της Ελλάδας και Βέλγιο στο 2.85

Η Ελλάδα παίζει ρέστα για την πρώτη θέση στον όμιλο του Nations League. Δοκιμάζεται στην έδρα της Μολδαβίας, στο παιχνίδι που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής (15/11). Στο πιο εμπορικό παιχνίδι της ημέρας, το Βέλγιο υποδέχεται την Αγγλία.

ΜΟΛΔΑΒΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ (21:45)

Η Μολδαβία απέσπασε «λευκή» ισοπαλία στη εντός έδρας φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τη Ρωσία. Διέκοψε το αρνητικό σερί των τεσσάρων ηττών, συμπληρώνοντας 14 (2 ισοπαλίες, 12 ήττες) διαδοχικές υποχρεώσεις χωρίς νίκη. Για να βρούμε την τελευταία επικράτηση, πρέπει να ανατρέξουμε στις 08/06/19 και το εντός έδρας 1-0 απέναντι στην Ανδόρα. Απογοητευτικές εμφανίσεις στον όμιλο του Nations League σε τέσσερις αγωνιστικές, έχει συγκεντρώσει μόλις ένα βαθμό. Διαθέτει τη χειρότερη επίθεση με ένα γκολ, αλλά και τη χειρότερη άμυνα με οκτώ τέρματα παθητικό. Σταθερά ουραγός και προσπαθεί να αποφύγει την τελευταία θέση. Εκτός πλάνων για το σημερινό παιχνίδι, οι Πλάτιτσα (αμυντικός) και Νικολαέσκου (επιθετικός).

Η Ελλάδα νίκησε στο «Γεώργιος Καμάρας» με σκορ 2-1 την Κύπρο σε φιλικό προετοιμασίας. Θετική εμφάνιση σε γενικές γραμμές, σκόραρε δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο, στη συνέχεια οι αλλαγές του τεχνικού Τζον φαν ΄τ Σχιπ, όπως ήταν λογικό άλλαξαν τον ρυθμό της «γαλανόλευκης». Ρίχνεται στη μάχη στον όμιλο του Nations League, με στόχο την πρώτη θέση και χρειάζεται να κάνει το απόλυτο για να καπαρώσει την κορυφή. Προέρχεται από το εντός έδρας 0-0 στο «ΟΑΚΑ» με το Κόσοβο, σε παιχνίδι που απώλεσε την ευκαιρία να πάρει το τρίποντο με το χαμένο πέναλτι του Μπακασέτα στο 19ο λεπτό. Στο φινάλε υποδέχεται τη Σλοβενία και λογικά εκεί θα κριθεί η 1η θέση. Ο Ολλανδός τεχνικός δεν έχει διαθέσιμους τους Σβάρνα, Γιαννούλη, (αμυντικοί), Κουρμπέλη και Μάνταλο και (μέσοι).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Ελλάδα υπερέχει σε όλα τα επίπεδα και αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να πάρει το ζητούμενο. Η Μολδαβία βρίσκεται σε κάκιστο φεγγάρι και δεν δείχνει ικανή να κάνει την έκπληξη. Σε χαμηλά απόδοση η νίκη της εθνικής μας ομάδας, ποντάρισμα στο διπλό με ασιατικό χάντικαπ -1 γκολ στο 1.58 της Bet365.

ΒΕΛΓΙΟ – ΑΓΓΛΙΑ (21:45)

Μεσοβδόμαδα (11/11) το Βέλγιο επικράτησε εντός έδρας με ανατροπή 2-1 της Ελβετίας σε φιλική αναμέτρηση. Είχε προηγηθεί το τρίποντο (2-1) στο Ρέικιαβικ απέναντι στην Ισλανδία, με δύο τέρματα του φορμαρισμένου Λουκακού στο πρώτο ημίχρονο. Σε συνδυασμό με την ήττα της Αγγλίας (0-1 από τη Δανία), το σύνολο του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση του ομίλου στο Nations League. Σε τέσσερις (τρεις νίκες, μία ήττα) αγωνιστικές έχει εννέα βαθμούς και βρίσκεται στο +2 από Αγγλία και Δανία. Μετράει πέντε διαδοχικά Goal/Goal, σκόραρε τουλάχιστον από ένα γκολ στις 23 τελευταίες υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν υπολογίζεται ο Εντέν Αζάρ (εξτρέμ).

Η Αγγλία προέρχεται από φιλική νίκη στο «Γουέμπλεϊ» με σκορ 3-0 κόντρα στην Ιρλανδία. Θετική εμφάνιση, μεσοεπιθετική είχε ενέργεια και σκόραρε δύο φορές στο διάστημα 18′-30′. Πιο πρόσφατη επίσημη αναμέτρηση στις 14/10, όταν και ηττήθηκε εντός έδρας 1-0 από τη Δανία. Γκρεμίστηκε από την κορυφή στο γκρουπ του Nations League, πλέον βρίσκεται στην τρίτη θέση με επτά βαθμούς και χρειάζεται νίκη για να ελπίζει στο φινάλε. Ο τεχνικός των «τριών λιονταριών» Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δεν υπολογίζει στους Αλεξάντερ-Άρνολντ, Τζέιμς, Μαγκουάιρ (αμυντικοί) και Ράσφορντ (επιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Το Βέλγιο έχει προβάδισμα και διαθέτει συνέπεια στο παιχνίδι του. Η Αγγλία δύσκολα θα πάρει διπλό στο Λέουβεν, επιλογή το combo bet 1X+Over 2.5 Goal με απόδοση 2.85 στη Βετ365.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed