Ισορροπία στη Σεβίλλη και Γαλλία με 2.02

Επιστροφή σε ρυθμούς εθνικών ομάδων, με το πρόγραμμα της Τρίτης (17/11) να περιλαμβάνει δράση από την 6η και τελευταία αγωνιστική στους ομίλους του Nations League. Ενδιαφέροντα ζευγάρια, ξεχωρίζει το Ισπανία-Γερμανία με έπαθλο την πρωτιά. Στο άλλο παιχνίδι, η Γαλλία υποδέχεται τη Σουηδία.

Διαβάστε εδώ την αναλυτική αξιολόγηση Pamestoixima.gr.

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ (21:45)

Η Ισπανία πήρε ισοπαλία 1-1 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Ελβετία. Πίσω στο σκορ από το 26o λεπτό, στη συνέχεια ο Σέρχιο Ράμος αστόχησε σε δύο (57′, 80′) εκτελέσεις πέναλτι. Με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 79ο λεπτό, πίεση και ισοφάρισε στο τέλος. Αποτέλεσμα που την γκρέμισε από την κορυφή στον όμιλο του Nations League, απέχει στο -1 από τη Γερμανία και στο φινάλε χρειάζεται μόνο νίκη για να προκριθεί στην τελική φάση. Σκόραρε τουλάχιστον από ένα γκολ στις οκτώ από τις συνολικά εννέα υποχρεώσεις στη διοργάνωση. Δεν υπολογίζονται οι Γκαγιά (αμυντικός), Νάβας (μπακ/χαφ), Μπουσκέτς (μέσος) και Ανσού Φατί (επιθετικός).

Η Γερμανία επικράτησε εντός έδρας με σκορ 3-1 κόντρα στην Ουκρανία, σκαρφαλώνοντας στην 1η θέση του ομίλου. Κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση πριν βγει το ημίχρονο, ενώ στο 64ο λεπτό «κλείδωσε» το τρίποντο. Μεγάλος πρωταγωνιστής για να «πάντσερ» ο Τίμο Βέρνερ, με τον επιθετικό της Τσέλσι να σκοράρει δύο φορές και να επιβεβαιώνει, πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Διεύρυνε το αήττητο σερί σε 12 παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό: επτά νίκες και πέντε ισοπαλίες. Τελευταία φορά που έμεινε με άδεια χέρια, η εντός έδρας ήττα από την Ολλανδία με σκορ 4-2 στις 06/09/19. Εκτός αποστολής ο τιμωρημένος Ρούντιγκερ (στόπερ). Τραυματίες οι Κλόστερμαν, Γκόσενς (αμυντικοί), Κίμιχ (μπακ/χαφ) και Ντάξλερ (μεσοεπιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Ισπανία χρειάζεται μόνο νίκη, η Γερμανία βολεύεται με την ισοπαλία και όλα οδηγούν σε αμφίρροπη μονομαχία στην Ανδαλουσία. Αμφότερες θα παίξουν προσεκτικά και δύσκολα θα ρισκάρουν σε μεγάλο βαθμό. Υπάρχει νόημα να ποντάρουμε στην ισοπαλία από την ενότητα «Ημίχρονο ή Τελικό» με απόδοση 1.75 στο Pamestoixima.

ΓΑΛΛΙΑ – ΣΟΥΗΔΙΑ (21:45)

Η Γαλλία πήρε το ντέρμπι του ομίλου, με το εκτός έδρας 1-0 απέναντι στην Πορτογαλία. Το γκολ του χαφ Καντέ στο 53ο λεπτό, ήταν αρκετό για το σύνολο του Ντιντιέ Ντεσάν, που τερμάτισε οριστικά στην 1η θέση και θα πάρει μέρος στο Final 4 του Nations League. Χωρίς άγχος στο φινάλε θα επιδιώξει να ολοκληρώσει θετικά τις υποχρεώσεις στο γκρουπ. Μόλις μία ήττα σε συνολικά εννέα αναμετρήσεις στον θεσμό, με έξι νίκες και δύο ισοπαλίες απολογισμό. Σε αυτό το διάστημα βρήκε δίχτυα σε έξι παιχνίδια. Αρκετά πιθανή η συμμετοχή του Κιλιάν Μ’Μπαπέ, με τον επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν να μένει εκτός στο ματς της Λισαβόνας. Δεν προέκυψαν νέες απουσίες, παραμένουν εκτός οι τραυματίες Αουάρ (χαφ/Λυών) και Φεκίρ (μεσοεπιθετικός/Μπέτις).

Η Σουηδία επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-1 της Κροατίας, παραμένοντας ζωντανή στη μάχη της 3ης θέσης. Σκόραρε δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο, απλά δέχθηκε τη μείωση με αυτογκόλ στο 81ο λεπτό. Διέκοψε το αρνητικό σερί των τριών ηττών, έπιασε τους Βαλκάνιους στους τρεις πόντους και παίζει την παραμονή στην Α’ Κατηγορία. Στο φινάλε του ομίλου και την έκτη αγωνιστική, χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από τους Κροάτες. Σε περίπτωση ισοβαθμίας, πρώτο κριτήριο είναι η συνολική διαφορά τερμάτων και δεύτερο, η καλύτερη επίθεση. Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Έκνταλ (μέσος/Σαμπντόρια). Θα παραταχθεί ξανά χωρίς τον τεχνικό Γιάνε Άντερσον, που τέθηκε σε καραντίνα λόγω Covid.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: H Γαλλία υπερέχει σε όλα τα επίπεδα, αν και αδιάφορη βαθμολογικά χρειάζεται καλές εμφανίσεις για λόγους ψυχολογίας. Η Σουηδία παίζει ρέστα για θετικό αποτέλεσμα, αλλά δύσκολα θα πάρει κάτι στην έδρα των Παγκόσμιων Πρωταθλητών. Επιλογή στο combo 1+Over 1.5 Goal με απόδοση 2.02 στο Pamestoixima.gr

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed